Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η Καλαμπάκα και η ΕΛΑΣ θρηνεί τον 29χρονο Ηλία Παρασκευά (βίντεο)

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των Τρικάλων από το πρωί της Πέμπτης, όταν έγινε γνωστός ο πρόωρος χαμός του 29χρονου Ηλία Παρασκευά από την Αύρα Καλαμπάκας.

Όπως έγραψε νωρίτερα το Trikalanews.gr το άτυχο παλικάρι έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην Αθήνα.

Ο 29χρονος, ζούσε στην Αθήνα καθώς εργαζόταν ως ειδικός φρουρός.

Συντετριμμένοι οι γονείς του

Συγκλονισμένοι οι γονείς του που μένουν στην Καλαμπάκα, μίλησαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για το παιδί τους που έγινε πια ένας άγγελος.

«Το αγόρι μας είναι στον παράδεισο. Δεν φταίει ο οδηγός του λεωφορείου, δεν φταίει κανείς. Ήταν να πεθάνει το παιδάκι μου», τόνισε συντετριμμένη η μητέρα του άτυχου 30χρονου.

Η ΕΛ.ΑΣ. πενθεί ξανά

Την ίδια ώρα, θρήνος επικρατεί και στην οικογένεια των Ειδικών Φρουρών, όπου εξέδωσε ανακοίνωση για τον αδικοχαμένο συνάδελφο.

«Η αστυνομική οικογένεια και οι Ειδικοί Φρουροί θρηνούν και πάλι τον άδικο χαμό ενός νεότατου συναδέλφου, Ειδικού Φρουρού της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας (Ο.Π.Π.Ι.).

Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Ηλίας, μόλις 30 ετών, έφυγε ξαφνικά και άδικα από κοντά μας συνέπεια τροχαίου ατυχήματος όταν, σήμερα 11/05/2023 τα ξημερώματα και κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, η μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαινε συγκρούστηκε με αστικό λεωφορείο τη στιγμή που εκείνο έστριβε στο ρεύμα ανόδου της οδού Βασιλέως Κωνσταντίνου, στο Καλλιμάρμαρο.

Η οικογένεια των Ειδικών Φρουρών και το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του και θα βρίσκεται δίπλα τους για να συμπαρασταθεί με κάθε δυνατό τρόπο.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ    

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ»

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή