Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΣΟΚ στην Καλαμπάκα – Νεκρός 29χρονος ειδικός φρουρός σε δυστύχημα (φωτό)

Σοκ και θρήνο προκαλεί η είδηση στην περιοχή της Καλαμπάκας και όχι μόνο πως 29χρονος από την περιοχή σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Αθήνα

Ο 29χρονος με καταγωγή από χωριό του Δήμου Μετεώρων, το τελευταίο διάστημα ζούσε στην Αθήνα καθώς εργαζόταν ως ειδικός φρουρός και το νήμα της ζωής του κόπηκε πρόωρα το πρωί της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά από τα αθηναϊκά ΜΜΕ ο 29χρονος έχασε την ζωή του, όταν η μηχανή που οδηγούσε, συγκρούστηκε με λεωφορείο, στην κάθοδο της Βασιλέως Κωνσταντίνου, λίγο πριν το Καλλιμάρμαρο

Πρόκειται για ειδικό φρουρό, ο οποίος φέρεται να είχε σχολάσει από την υπηρεσία. Η μηχανή του μετατράπηκε σε άμορφη μάζα.

Ο οδηγός του λεωφορείου κρατείται, ενώ οι αστυνομικοί συλλέγουν καταθέσεις μαρτύρων και βίντεο προκειμένου να διαλευκάνουν τα αιτία του τροχαίου δυστυχήματος.

Πώς έγινε το τροχαίο 

Όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, το λεωφορείο, το οποίο επιχειρούσε να στρίψει στο ρεύμα ανόδου, συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο αναβάτης της μηχανής και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Τελικά, ο ειδικός φρουρός λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Φωτογραφίες από τα αθηναϊκά ΜΜΕ

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή