Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Μετεώρων

Ορκίστηκαν σήμερα, λίγο μετά τις 8 το βράδυ, με την ευλογία των δύο Μητροπολιτών του Νομού, Τρίκκης & Σταγών Χρυσόστομος και Σταγών & Μετεώρων Θεόκλητος, ο νέος δήμαρχος Μετεώρων Θοδωρής Αλέκος και οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο υπαίθριο δημοτικό θέατρο Καλαμπάκας, παρουσία πλήθος πολιτών αλλά και προσώπων από το χώρο της πολιτικής.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο απερχόμενος Δήμαρχος κ. Σινάνης, ο νέος Δήμαρχος Μετεώρων κ. Αλέκος και ο μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Θεόκλητος. Ο τελευταίος μάλιστα παρέδωσε μία εικόνα της Παναγίας στο νέο Δήμαρχο, δώρο από τη Μητρόπολη

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι μητροπολίτες Τρίκκης και Σταγών και Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Χρυσόστομος και Θεόκλητος, ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων Νήφων, εκπρόσωποι της μοναστικής κοινότητας των Μετεώρων, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, οι βουλευτές Τρικάλων Κατερίνα Παπακώστα και Θανάσης Λιούτας, καθώς και ο δήμαρχος Τρικκαίων  κ. Δημήτρης Παπαστεργίου και ο δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας, ενώ δεν έλειψε η απερχόμενη δημοτική αρχή.

.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή