Η τοπική κληρονομιά στο επίκεντρο συζήτησης Παπαστεργίου – μαθητών

«Βομβαρδισμός» ερωτήσεων στον Δήμαρχο Τρικκαίων, από μαθητές/τριες Στ τάξης Δημοτικού Σχολείου. Του τμήματος Στ2 του 4ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων συγκεκριμένα, που επισκέφθηκαν τον Δημήτρη Παπαστεργίου την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022 στο γραφείο του.

Αντικείμενο της επίσκεψης, στο πλαίσιο του προγράμματος «Τοπική και παγκόσμια Κληρονομιά», οι δράσεις του Δήμου Τρικκαίων ειδικά για τον πολιτισμό και την άυλη, φυσική και πολιτιστική κληρονομιά.

Ο κ. Παπαστεργίου αναφέρθηκε στα υπάρχοντα και υπό κατασκευή μουσεία του Δήμου (Τσιτσάνη, Πινακοθήκη, Λαογραφικό, Σπίτι Τρικαλινών Καλλιτεχνών, Κατσικογιάννη), στις συλλογές – μουσεία που γενικότερα λειτουργούν στα Τρίκαλα.

Οι ερωτήσεις των μαθητών επεκτάθηκαν και σε θέματα που αφορούν γενικότερα στους σχεδιασμούς και τα έργα του Δήμου: κυκλοφοριακό, πεζοδρόμια, πλατείες, ποιότητα ζωής, με τη συζήτηση να εμπλουτίζεται με πρόσθετα στοιχεία για τη δράση του Δήμου. Συνοδός των μαθητών/τριών και υλοποιητής του προγράμματος ήταν ο δάσκαλος κ. Στέλιος Σκαμπαρδώνης.

 ©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή