Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ιωάννης Ξηρός: Αριστερά και εθνικές αξίες

Αφορμή του παρόντος άρθρου υπήρξε μια συνέντευξη του προέδρου της Βουλής κ. Ν. Βρούτση το εφετινό θέρος κατά την οποία εκτός των άλλων εδήλωσε οτι η Αριστερά δεν πιστεύει στο τρίπτυχο ''πατρίς-θρησκεία- οικογένεια'', πράγμα που θεωρεί κακό και οτι ''δεν θα γίνουμε Ταλιμπάν της Ορθοδοξίας''.

Δεν υπάρχει αμφιβολία οτι έτσι σκέφτονται οι άνθρωποι στο κόμμα του, οι οποίοι ούτε στην εκκλησία πατούν το πόδι τους,την οποία θεωρούν σκοταδιστικό θεσμό, ούτε στις εθνικές επετείους λαμβάνουν μέρος, διότι τις θεωρούν ταυτόσημες με τον …εθνικισμό.

Πολύ φυσικός λόγος για κάποιους που δεν ορκίζονται και ουδέποτε κάνουν το σημείο του σταυρού και για κάποιους που τα παιδιά τους ακόμη και τράπεζες ληστεύουν για να απαλλοτριώσουν τα χρήματα του κόσμου για την …επανάσταση, πράγμα που αποδεικνύει πως τα ανατρέφουν και τα διαπαιδαγωγούν και το τι τα διδάσκουν ως σημαντικά.

Για να δούμε ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές επετείους έπρεπε να βγουν στην κυβέρνηση πρώτα και η παρουσία τους εκεί είναι μόνο για το θεαθήναι. Δεν πιστεύουν σ'αυτό που κάνουν και γι' αυτούς είναι κομματική αγγαρεία.Για το ΚΚΕ βέβαια ούτε λόγος.

Είναι πραγματικά απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την ελληνική Αριστερά. Στο όνομα του διεθνισμού περιφρονεί κάθε εκδήλωση πατριωτισμού πράγμα που φτάνει μέχρι και την άρνηση εθνικότητος. Πατρίδα μας λένε είναι η…γη. Συμπατριώτες μας όλοι οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες από την Ασία.

Στο όνομα του μεγάλου τους Μαρξ, ο οποίος χαρακτήρισε την θρησκεία ''όπιο του λαού''δεν διστάζουν να αποδώσουν στην ελλαδική ορθόδοξη χριστιανική Εκκλησία σκοταδιστικές ιδιότητες και …ταλιμπανισμό. Εύγε κύριε Βρούτση. Είσαι άξιος πρόεδρος του ελληνικού κοινοβουλίου και όσοι σας ψηφίζουν είναι άξιοι της τύχης τους.

Ελέχθη από κάποιους οτι ο Κίσιγκερ, πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ εδήλωσε σε ανύποπτη στιγμή οτι ο ατίθασος ελληνικός λαός θα τιθασευθεί μόνον αν πληγεί στις αξίες του. Ο γράφων δεν πιστεύει οτι το είπε αυτό ο Κίσιγκερ. Πιστεύει όμως οτι όποιος και να το είπε, ορθώς διαπίστωσε οτι λαοί χωρίς αξίες καταστρέφονται και στην ελληνική περίπτωση ηύρε και το εργαλείο της καταστροφής. Την ελληνική Αριστερά.

Το γεγονός οτι η συνέντευξη Βρούτση ουδόλως συζητήθηκε και ξεχάστηκε αποδεικνύει την δύναμη της Αριστεράς σ' αυτόν τον τόπο.
Αποδεικνύει επίσης οτι με αυτή την νοοτροπία ο ελληνικός λαός δεν έχει μέλλον. Κάποιος όμως πρέπει να αντιδράσει.
Ακούστε κύριε Βρούτση και όλοι όσοι δεν γνωρίζετε.

Το σύνθημα ''πατρίς-θρησκεία-οικογένεια'' δεν είναι της ελληνικής χούντας. Δανεικό ήταν από την Αμερική. God-Country-Family. Ορθώς έπραξε η χούντα και το έφερε και στην Ελλάδα και το γεγονός οτι αυτό το σύνθημα επιζεί ακόμη δείχνει την δύναμή του. Με αυτό το σύνθημα μεγαλούργησε και μεγαλουργεί ακόμη η Αμερική και ουδείς σ'αυτήν το αμφισβήτησε ποτέ.

Επίσης μάθετε οτι η ορθόδοξη Εκκλησία δεν είχε ποτέ Ταλιμπάν, όπως δεν είχε και συγχωροχάρτια, ούτε καψίματα μαγισσών. Η Ορθοδοξία ήταν πάντα φως και καταλλαγή και οτι ο λεγόμενος Μεσαίων αφορούσε πάντα την Δύση και όχι το Βυζάντιο. Αλλά από που να τα ξέρεις αυτά εσύ κύριε Βρούτση; Από το Κεφάλαιο ή από το Κομμουνιστικό Μανιφέστο;

Ακόμη και την αριστεία χαρακτήρισαν ρετσινιά οι αχαρακτήριστοι, ακόμη και τα πανεπιστήμια κατάντησαν σταύλους.

Η μόνη αληθινή αξία της Αριστεράς είναι η ανυπαρξία αξιών.Κατόπιν αυτού αυξάνεται η ευθύνη των αντιπάλων της προκειμένου να τις αποκαταστήσουν. Αν δεν το κάνουν η καταστροφή αυτού του τόπου θα είναι ολοκληρωτική και όλοι θα είναι συνυπεύθυνοι.

Ιωάννης Ξηρός
Ταξίαρχος ε.α.

 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή