Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κάλαντα στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων

Μαθητές της B και A τάξης του 3ου ΓΕΛ Τρικάλων με τους καθηγητές τους Δημήτριο Λάσκο και Λαμπρινή Σταμάτη επισκέφτηκαν σήμερα τα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, ευχήθηκαν και τραγούδησαν στη Διευθύντρια Βασιλική Κάκλα και το προσωπικό της Δ.Δ.Ε. τα κάλαντα των Χριστουγέννων.

Οι μαθητές του σχολείου τραγούδησαν συνοδεία μουσικής Ικαριώτικα, Μοραΐτικα, Θρακιώτικα, αλλά και τοπικά κάλαντα από την περιοχή της Θεσσαλίας.

Η Διευθύντρια Δ.Ε. Τρικάλων, συγκινημένη, ευχαρίστησε με τη σειρά της τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς για την τιμή που της έκαναν και τους ευχήθηκε κάθε ευτυχία και επιτυχίες στη ζωή τους, υγεία στους ίδιους και τις οικογένειες τους.

Δεν παρέλειψε ακόμα να αναφερθεί στο χαμόγελο και την καλοσύνη της ψυχής που διέκρινε στα μάτια των μαθητών, προτρέποντας τους να μην χάσουν ποτέ αυτές τις αρετές και το σεβασμό προς τους γονείς τους και τους καθηγητές τους και να πορεύονται πάντα θέτοντας υψηλούς στόχους, οι οποίοι, μέσα από την εντατική προσπάθεια και πίστη στις δυνατότητες τους, θα επιτρέψουν την κατάκτηση τους.

 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή