Κάλεσμα από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ Τρικάλων

Την ερχόμενη Παρασκευή στις 9 το βράδυ στο «Πανελλήνιον», θα πραγματοποιηθεί ανοικτή εκδήλωση στα Τρίκαλα, για την παρουσίαση των θέσεων για την 4η Συνδιάσκεψη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με Ομιλητή το Μέλος της Κεντρικής Συντονιστικής Επιτροπής, Αντώνη Δραγανίγο.

Σε ένα τοπίο πολέμων και ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων κι ανταγωνισμών, ξεριζωμών λαών και πρωτόγνωρων κυμάτων προσφυγιάς, έξαρσης εθνικισμών, ανόδου φασιστικών και ρατσιστικών ιδεών, φτώχειας κι εξαθλίωσης, κατάργησης κάθε ίχνους κοινωνικών, εργασιακών, δημοκρατικών δικαιωμάτων και λαϊκών ελευθεριών, μόνη ελπίδα οι αγώνες των λαών και των εργαζομένων, η αντίσταση στον κανιβαλικό καπιταλισμό και τις πολιτικές που εφαρμόζει, η οργάνωση του λαού και η ανατροπή του βάρβαρου αυτού συστήματος.

Η σύγχρονη κομμουνιστική προοπτική που θα οδηγήσει στην κοινωνική απελευθέρωση και στην απαλλαγή της ανθρωπότητας από τα δεσμά του κεφαλαίου.

Με αυτά τα μεγάλα ερωτήματα, καλούμαστε να αναμετρηθούμε στη Συνδιάσκεψη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, να αναμετρηθούμε στις δύσκολες προκλήσεις στο παρόν, για να μπορέσουμε να νικήσουμε και να ζήσουμε σε έναν κόσμο ανθρώπινο στο μέλλον.
Ανοικτά μπροστά στην κοινωνία και δημοκρατικά με τον κόσμο με τον οποίο καθημερινά μοιραζόμαστε κοινές αγωνίες και δίνουμε κοινούς αγώνες.

Καλούμε τους εργαζόμενους και τη νεολαία, τον κόσμο του αγώνα, της Αριστεράς και των Κινημάτων, να συμμετέχουν στην εκδήλωση για την παρουσίαση των θέσεων για τη συνδιάσκεψη και στη συζήτηση που θα ακολουθήσει.
 
 Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή