Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κινήθηκε η αγορά των καυσόξυλων στα Τρίκαλα

Ικανοποιημένοι οι έμποροι – Που κυμαίνονται οι τιμές

Με τις τιμές της ενέργειας να βρίσκονται σε επίπεδα – ρεκόρ, οι Τρικαλινοί για ακόμη έναν χειμώνα στράφηκαν στα καυσόξυλα.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των νοικοκυριών φρόντισε από τους καλοκαιρινούς μήνες να γεμίσει τις αποθήκες του, ενώ το τελευταίο διάστημα με τα πρώτα κρύα να …χτυπάνε την πόρτα μας, έσπευσαν και εκείνοι που για διάφορους λόγους δεν είχαν καταφέρει να τα προμηθευτούν.

Μιλώντας στο Trikalanews.gr ο ιδιοκτήτης μάντρας καυσόξυλων Γιώργος Βλιώρας ανέφερε πως σε γενικές γραμμές οι έμποροι είναι ικανοποιημένοι από την κίνηση και μάλιστα έχουν ικανοποιητικές ποσότητες αποθεμάτων σε στεγνά ξύλα.

Οι τιμές, όπως επισημαίνει ο κ. Βλιώρας έχουν πέσει κατά 10 ευρώ από πέρυσι και σήμερα σε δρυς και οξιά που κατά κύριο λόγο προτιμούν οι καταναλωτές στα Τρίκαλα, η τιμή κυμαίνεται στα 160 ευρώ τον τόνο.

Αναφορικά με τις ποσότητες ήταν κάπως περιορισμένες φέτος και σε αυτό συντέλεσε το γεγονός πως πέρσι δεν είχαμε βαρύ χειμώνα και πολλοί πελάτες δεν είχαν κάψει τα περσινά τους ξύλα, οπότε φέτος είχαν απόθεμα και απλά συμπλήρωσαν.

Επίσης πέρσι κυριαρχούσε η ανασφάλεια με τα τεκταινόμενα σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο στη Ρωσία και ο κόσμος είχε φροντίσει να προμηθευτεί παραπάνω ποσότητες καυσόξυλων.

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή