ΚΚΕ: “Οι εργαζόμενοι θα πετάξουν στα σκουπίδια το νόμο της ΝΔ” ανακοίνωσε για την απεργία Διανομέων

Τη στήριξή στους διανομείς που πραγματοποίησαν σήμερα Τετάρτη (22/9) κινητοποιήσεις σε αρκετές περιοχές της χώρας με στόχο τη διασφάλιση των εργασιακών τους δικαιωμάτων εξέφρασε με ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

«Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον αγώνα των χιλιάδων διανομέων, οι οποίοι με τις σημερινές τους μεγάλες κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα, έδωσαν μαχητική απάντηση στην κυβέρνηση και την εργοδοσία» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΚΚΕ.

«Ο αγώνας και τα αιτήματά τους είναι δίκαια, γι’ αυτό και το ΚΚΕ επανακαταθέτει στη Βουλή την Πρόταση Νόμου για τη διασφάλιση των εργασιακών κι ασφαλιστικών δικαιωμάτων των διανομέων φαγητού και ποτού, την οποία η κυβέρνηση είχε απορρίψει, ψηφίζοντας το αντεργατικό νομοσχέδιο Χατζηδάκη» επισημαίνει.

Όπως επίσης τονίζει το ΚΚΕ «ο αγώνας των εργαζομένων θα πετάξει στα σκουπίδια τον νόμο τερατούργημα της κυβέρνησης της ΝΔ και θα ξηλώσει όλο το αντεργατικό οπλοστάσιο, που από κοινού ψήφισαν οι κυβερνήσεις ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, για να ματώνουν τους εργαζόμενους».©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή