Κώστας Μουτζούρης «Να κι αν είναι θυμωμένος ο πρωθυπουργός»

Η αγανάκτηση του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, που στηρίχθηκε από την Νέα Δημοκρατία, καταδεικνύεται μέσα από ένα βίντεο που κάνει το γύρω του διαδικτύου.

Ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης συνομιλεί με τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη και αναφερόμενος στα ΜΑΤ που πήγαν στο νησί της Λέσβου, είπε ότι «αν έβλεπες τα ΜΑΤ πως κατεβήκαν (από το καράβι) ήταν σαν να ήταν στρατός κατοχής, στρατός του Ερντογάν».

Αναφερόμενος στον πρωθυπουργό είπε χαρακτηριστικά «Μην μου κάνει παλικαριές ο πρωθυπουργός εμένα, δεν είμαι εγώ κανένα παιδάκι»

Σε άλλο σημείο προτρέπει τον υπουργό Επικρατείας να μιλήσει στον πρωθυπουργό «λογικά, εγώ λογικός άνθρωπος είμαι, αγαπάω την πατρίδα μου, εδώ γεννήθηκα, βγήκα μόνος μου, δεν με στηρίξατε, αλλά δεν πειράζει βγήκα με το σπαθί» και συνέχισε «μην τον ανάψεις (τον πρωθυπουργό εννοεί) γιατί τώρα τον έχει πιάσει. Διαβάζω σε διάφορα sites, ότι είναι οργισμένος με τον Μουτζούρη. Και εγώ μπορώ να σου πω, ΝΑ κι αν είναι θυμωμένος»©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή