Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κώστας Σκρέκας στην κεντρική εκδήλωση της ΔΕΕΠ Τρικάλων: «Η Ελλάδα θα πάει πολύ ψηλά με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη!»

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο ηγέτης που πάει την Ελλάδα πολύ ψηλά», τόνισε ο Κώστας Σκρέκας στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση της ΔΕΕΠ Τρικάλων που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης, δίνοντας το σύνθημα για αγώνα μέχρι την τελευταία στιγμή για να γίνει πράξη το μήνυμα του προέδρου της Ν.Δ. για μια ισχυρή Κυβέρνηση, που θα πάει τη χώρα σταθερά, ακόμη πιο μπροστά.

Ο επίσημος καλεσμένος της εκδήλωσης, πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος συνεχάρη τον κ. Σκρέκα για το έργο του στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας υπογραμμίζοντας, μεταξύ άλλων: «Κώστα, αντιμετώπισες την οξύτατη ενεργειακή κρίση. Δούλεψες για να εξασφαλίσεις την ενεργειακή επάρκεια όταν κάποιοι προεξοφλούσαν ότι θα ξεπαγιάσουμε τον χειμώνα. Αλλά δούλεψες και για να οργανωθεί το σχέδιο στήριξης νοικοκυριών και επιχειρήσεων που απάλυνε το ενεργειακό βάρος. Συγχαρητήρια για τον ρόλο σου και τη δουλειά σου!».

Ο κ. Σκρέκας καλωσόρισε τον κεντρικό ομιλητή της εκδήλωσης, πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, τονίζοντας: «Μας έκανες περήφανους με τη δουλειά που έκανες στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Το έργο σου είναι μια παρακαταθήκη προόδου για την Ελλάδα γιατί χωρίς ειρήνη δε μπορεί να υπάρξει πρόοδος σε αυτή τη χώρα».

Ο κ. Σκρέκας, στη συνέχεια, ανέφερε ότι «το μεγάλο ποσοστό της Ν.Δ στις 21 Μαΐου σημαίνει ότι οι προσπάθειες της Ν.Δ. και του Κυριάκου Μητσοτάκη αναγνωρίστηκαν. Αντιμετωπίσαμε πολλαπλές κρίσεις αποτελεσματικά. Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στήριξε την κοινωνία, τους επαγγελματίες, τα νοικοκυριά και τους αγρότες και η Ελλάδα βγήκε πιο ισχυρή, πιο δυνατή».

Συνεχίζοντας τόνισε: «Η οικονομία αναπτύσσεται με διπλάσιο ρυθμό από το μέσο όρο της Ευρώπης, στα Τρίκαλα χτίζονται πολλές οικοδομές και για πρώτη φορά είμαστε κοντά ώστε το φράγμα της Μεσοχώρας να απεμπλακεί νομικά και επιτέλους να ξεκινήσει να λειτουργεί. Υλοποιούμε πρόγραμμα που βοηθάνε την κοινωνία, η κυβέρνηση της Ν.Δ. έθεσε σε λειτουργία τρία Εξοικονομώ, το «Ανακυκλώνω- Αλλάζω θερμοσίφωνα» τρέχει με μεγάλη επιτυχία, 7.000 νοικοκυριά στα Τρίκαλα άλλαξαν τις παλιές ενεργοβόρες ηλεκτρικές συσκευές τους».

Καταλήγοντας ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. ανέφερε πως «μαζί με τους καλούς συναδέλφους, κάναμε καλή δουλεία. Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει προγραμματίσει να  διαθέσει 300 εκατομμύρια στα Τρίκαλα, για έργα υποδομών και αναπλάσεων. Έργα που δίνουν χιλιάδες θέσεις εργασίες» και κάλεσε τους παραβρισκόμενους να δώσουν με αποφασιστικότητα τον αγώνα μέχρι την τελευταία στιγμή για μία ακόμη πιο μεγάλη νίκη της Ν.Δ. στα Τρίκαλα για να είναι ο τόπος πάντα στην πρώτη γραμμή.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή