Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κρατούμενος ο Βολιώτης για το οπλοστάσιο που εντοπίστηκε στο σπίτι του

Κρατούμενος παραμένει μέχρι τη δίκη του αύριο Τετάρτη, ο 52χρονος που κατηγορείται για τα όπλα που εντοπίστηκαν σε σπίτι του πατέρα του, (αλλά πλέον του ανήκει) ο οποίος έχει αποβιώσει προ διμήνου, ενώ σύμφωνα με το magnesianews.gr για ψυχιατρική εξέταση οδηγείται ο 13χρονος γιος του, που συνελήφθη μαζί με τον πατέρα του.

Συγκεκριμένα, για παραβίαση των νομοθεσιών περί όπλων και περί ραδιοσταθμών, συνελήφθησαν το περασμένο Σάββατο, ένας πατέρας και ο ανήλικος γιος του στον Βόλο. Όπως έγινε γνωστό από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών διενεργήθηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, δύο νομότυπες έρευνες σε σπίτια, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν

-1- πιστόλι με γεμιστήρα που περιείχε δύο φυσίγγια, -1- περίστροφο με βυκίο, περιέχον έξι φυσίγγια, -1- αεροβόλο περίστροφο, -1- αεροβόλο τυφέκιο, -1- τυφέκιο με προσαρμοσμένη σκοπευτική διόπτρα και σιγαστήρα, -1- δίκαννο κυνηγετικό όπλο, -1- κυνηγετική καραμπίνα, -1- κυνηγετική καραμπίνα με πρόσθετο σκοπευτικό τύπου λέιζερ και προσαρμοσμένα στο κοντάκι του φακό χειρός και πλαστική λαβή στο κάτω μέρος αυτής, -2- απομιμήσεις πυροβόλων πολεμικών τυφεκίων, -1- απομίμηση πυροβόλου όπλου πιστολιού, -620- φυσίγγια ποικίλων τύπων και διαμετρημάτων, -1- ζώνη μεταφοράς κυνηγετικών φυσιγγίων, -1- συσκευασία με πλήθος μεταλλικών βολίδων αεροβόλου όπλου, -18- κάλυκες, -1- πλαστικό σακουλάκι με ποσότητα βολίδων κυνηγετικού όπλου (σκάγια), συνολικού βάρους 224 γραμμαρίων, -3- φορητοί ψηφιακοί πομποδέκτες, -2- φορητοί πομποδέκτες (ασύρματοι), -1- βαλλίστρα με προσαρμοσμένη σκοπευτική διόπτρα, -3- μεμονωμένες σκοπευτικές διόπτρες, -1- πλαστική φαρέτρα με -8- βέλη, -4- χάρτινες συσκευασίες που περιείχαν συνολικά -26- βέλη, -1- σύστημα νυχτερινής όρασης και σκόπευσης, -3- κυνηγητικά μαχαίρια & μεγάλος αριθμός από ανταλλακτικές μύτες για βέλη και παρελκόμενα σκοπευτικών εξαρτημάτων.

Πως έγινε η ανακάλυψη

Η ανακάλυψη έγινε όταν ένας συμμαθητής του 13χρονου γιου του 52χρονου εκμυστηρεύτηκε σε πρόσωπο εμπιστοσύνης του, πως ο μαθητής «ανεβάζει» στα κοινωνικά δίκτυα βίντεο με όπλα και φοβάται να πάει σχολείο.

Το πρόσωπο αυτό, απευθύνθηκε σε δικηγόρο και το Σάββατο το απόγευμα, ο νομικός, ενημέρωσε τον Εισαγγελέα που ζήτησε άμεση έρευνα από την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 13χρονο, πήγανε σπίτι του στη Νέα Ιωνία και όταν ρώτησαν τον πατέρα του , εάν έχει όπλα στο σπίτι, εκείνος απάντησε πως ο γιος του έχει δύο ψεύτικα… και ο πατέρας του, που έχει πεθάνει είχε, δύο κειμήλια στο σπίτι του στην Αγριά.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η δικογραφία έχει χωριστεί για πατέρα και γιο και χθες στο Αυτόφωρο ο 52χρονος δεν έπεισε την έδρα. Διατάχθηκε να κρατηθεί μέχρι αύριο Τετάρτη που θα γίνει η δίκη, ενώ βρίσκεται ήδη κρατούμενος από το Σάββατο. Το παιδί οδηγήθηκε στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, στη Θεσσαλονίκη.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή