Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κραυγή αγωνίας γυναίκας στον Βόλο – «Κινδυνεύω…»

Για ενδοοικογενειακή απειλή και ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη αδύναμων προσώπων κατηγορείται ένας 31χρονος, ο οποίος έστειλε την 30χρονη σύζυγό του στο Νοσοκομείο με σπασμένο χέρι και απείλησε ότι θα την σκοτώσει, μπροστά στο ηλικίας 7 μηνών κοριτσάκι τους. Ο ίδιος απέδωσε την πράξη του στην ζήλεια.

Ο άνδρας συνελήφθη την Τρίτη μετά από καταγγελία της συζύγου του κρατήθηκε και χθες οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και η δίκη αναβλήθηκε για την Παρασκευή, ώστε να γίνει διαδικασία ποινική διαμεσολάβησης και μέχρι τότε κρατείται.

Η γυναίκα, που ήταν σοβαρή και καλλιεργημένη, είχε το χέρι της σε γύψο, μη έχοντας που να αφήσει το παιδί το πήρε μαζί της στα Δικαστήρια με το καρότσι.

Η 31χρονη καταγγέλλουσα δεν θέλει να μπει σε διαμεσολάβηση και ισχυρίζεται ότι ήταν επιχείρημα του συνηγόρου του κατηγορούμενου για να αποφύγει την κράτηση. Η γυναίκα τόνισε στο Δικαστήριο ότι κινδυνεύει, φοβάται τον σύζυγό της, ψάχνει κάπου να μείνει για να μην κινδυνεύουν η ίδια και το παιδί , καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που πέφτει θύμα ξυλοδαρμού και φοβάται ότι θα επαναληφθεί.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι την ζηλεύει και εξεμάνη όταν πληροφορήθηκε ότι θα μείνει κρατούμενος μέχρι αύριο Παρασκευή.

Πηγή: Magnesianews.gr

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή