Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κραυγή απόγνωσης από Βολιώτισσα: Η κόρη μου έχει παραισθήσεις, δεν ξέρει τι κάνει, βοηθήστε την!

Στην Ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου κατέληξε μετά την δίκη της χθες στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, μια 24χρονη Βολιώτισσα, η οποία συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης μετά από καταγγελία της 54χρονης μητέρας της και κατηγορούνταν για όλως ελαφρά σωματική βλάβη. Η νεαρή καταδικάστηκε σε χρηματική ποινή 30 ημερησίων μονάδων προς 1 € την ημέρα.

Η 24χρονη βρισκόταν στο σπίτι που μένουν οι γονείς της και ο αδελφός της, στον Βόλο και το μεσημέρι της Τρίτης ζήτησε χρήματα από την μητέρα της, που είπε ότι δεν έχει να της δώσει και αφού μάλωσαν, πάνω στην ένταση την γρονθοκόπησε μια φορά στο πίσω μέρος του κεφαλιού.
Μετά από καταγγελία της μητέρας της, η 24χρονη κρατήθηκε από το βράδυ της Τρίτης μέχρι και χθες που οδηγήθηκε στο Δικαστήριο.

Χτυπάει όλα τα μέλη της οικογένειας
Ως μάρτυρας κατηγορίας κατέθεσε η μητέρα της νεαρής, που κατέθεσε ότι η κόρη της, έχει ξεφύγει τελείως από τα ναρκωτικά, δεν ξέρει τι κάνει, χτυπάει την ίδια, τον πατέρα και τον αδελφό της, ενώ τρεις φορές έχει χτυπήσει ακόμη και την γιαγιά της…

«Έχει παραισθήσεις, δεν ξέρει τι κάνει, εκεί που είναι ήρεμη σηκώνεται σπάει πράγματα φωνάζει και βρίζει, δεν ελέγχει τον εαυτό της και τα νεύρα της, η κατάσταση έχει χειροτερέψει τις τελευταίες μέρες», κατέθεσε σε κατάσταση απόγνωσης η 54χρονη γυναίκα.
Όπως είπε, έχει υποστεί πολύ χειρότερα από ένα χτύπημα, χρειάζεται να νοσηλευτεί για να θεραπευτεί και προειδοποίησε ότι θα γίνει κακό στο σπίτι.
Η γυναίκα είπε ότι πήρε απόφαση να καλέσει την Αστυνομία, μήπως βρεθεί κάποιο ίδρυμα για να νοσηλευτεί, δεν έχει που αλλού να μείνει, ενώ πηγαίνει στην δουλειά της και απαιτεί χρήματα.

Για το απόγευμα της Τρίτης, είπε ότι η κατηγορούμενη της ζητούσε 5 € και όταν η ίδια αρνήθηκε την χτύπησε με γροθιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού, χωρίς να της προκαλέσει κάκωση, ενώ ήταν υπό την επήρεια ουσιών, αλλά ήθελε να την χτυπήσει.
Η μάρτυρας κατέθεσε ακόμη ότι πέρυσι αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι για 4 μήνες, για να μην γίνει κακό, ενώ είπε στο Δικαστήριο ότι το παιδί της είναι άρρωστο και θέλει βοήθεια.

Επίσης ανέφερε ότι η κόρη της κάνει θεραπεία για ψυχιατρικής φύσεως προβλήματα που αντιμετωπίζει, εδώ και πέντε χρόνια, αλλά πολλές φορές μπερδεύει την θεραπεία της με ναρκωτικά όλων των ειδών, με αποτέλεσμα να βρίσκεται εκτός εαυτού.

«Έχω κόψει τα ναρκωτικά»
Η κατηγορούμενη στην απολογία της είπε ότι έχει κόψει τα ναρκωτικά, το μόνο που κάνει είναι κανονικά τσιγάρα και αρνήθηκε ότι χτύπησε την μητέρα της.
Σε ερώτηση της εισαγγελέως έδρας, η νεαρή είπε ότι ξεκίνησε τα ναρκωτικά από περιέργεια, παλιότερα έκανε χρήση ηρωίνης, πήγε σε πρόγραμμα απεξάρτησης αλλά έφυγε.

Η εισαγγελέας της ζήτησε να κάνει κάτι για να αλλάξει τρόπο ζωής και να στεφθεί τα νιάτα της. Τελικά το Δικαστήριο την καταδίκασε σε χρηματική ποινή και μετά από αίτηση της μητέρας της μεταφέρθηκε στην Ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Βόλου για ακούσια νοσηλεία. Επίσης η μητέρα της θέλει να κινήσει διαδικασίες νομικής συμπαράστασης, για να την στείλει σε κλειστό πρόγραμμα απεξάρτησης.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή