Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι Έλληνες έχουν ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ

Η επικοινωνιακή εκστρατεία της κυβέρνησης για τους εμβολιασμούς έχει πάει σε άλλο επίπεδο, που θα το ζήλευε μέχρι και ο πρωταθλητής επικοινωνίας Δήμαρχος Τρικκαίων και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου.

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδος Κυριάκος Μητσοτάκης, σε μία προσπάθεια να πείσει τους Έλληνες πολίτες να εμβολιαστούν, δέχθηκε να δώσει συνέντευξη στους πιο αυστηρούς πολίτες, τα παιδιά.

Η συζήτηση με τους δημοσιογράφους, στο πλαίσιο της εκπομπής επαγγελματικού και κοινωνικού προσανατολισμού «Μεγάλες Κουβέντες», περιστράφηκε γύρω για τα παιδικά του χρόνια, τις ανησυχίες του, τις απαιτήσεις της καθημερινότητάς του, τι θέλει να κάνει μετά το τέλος της πανδημίας αλλά και τι θα έκανε αν είχε τη δύναμη ενός υπερήρωα…

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για την δύσκολη απόφαση να κλείσει την χώρα, ενώ στην ερώτηση αν είχε μία υπερδύναμη αυτή την στιγμή, θα ήταν να σταματήσει την πανδημία και μάλιστα …αποκάλυψε πως την υπερδύναμη την έχουμε όλα τα …παιδάκια, εφόσον κάνουμε το εμβόλιο.

«Δεν την έχουμε, την αποκτήσαμε όλοι μαζί. Αλλά για την έχουμε όλοι αυτή την υπερδύναμη πρέπει να πάμε να κάνουμε το εμβόλιο. Γιατί αν κάποιοι δεν το κάνουν, αν αρκετοί δεν το κάνουμε, έχουμε πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά.

Ακούστε τις ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ του Έλληνα πρωθυπουργού

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή