Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

La Perla D.P.: Το νέο κατάστημα στα Τρίκαλα που κάνει τις γυναίκες πιο λαμπερές!

Έχει ήδη κατακτήσει το καταναλωτικό κοινό, παρόλο που το νέο κατάστημα της οδού Απόλλωνος μετρά μόλις μερικές εβδομάδες ζωής

Ένα νέο κατάστημα φιλοξενεί το κέντρο της πόλης μας και, όπως φαίνεται, οι Τρικαλινές κάνουν τα προϊόντα του sold out συνεχώς!
Ο λόγος για το La Perla D.P. της Δέσποινας Παπαμιχαήλ που είναι εδώ για να σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ομορφιάς και να αναδείξει την εσωτερική και εξωτερική σας λάμψη. Φυσικά τα πάντα γυρνάνε γύρω από τη γυναίκα με μακιγιάζ, περιποίηση προσώπου, αλλά και προϊόντα για μαλλιά και σώμα!
Στο La Perla μπορείτε να βρείτε μια ευρεία γκάμα από προϊόντα μακιγιάζ και καλλυντικά, επιλεγμένα με προσοχή, ώστε να ικανοποιήσουν τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Και σίγουρα, για κάθε περίσταση, θα βρείτε καθετί απαραίτητο για να δημιουργήσετε το τέλειο look!

Τίποτα όμως δε θα ήταν το ίδιο αν δεν ξεχώριζαν οι άνθρωποι πίσω από αυτό! Ένα πρόσωπο φωτεινό και πάντα χαμογελαστό είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί, να σας προτείνει και να σας εξυπηρετήσει σε ό,τι μπορεί να χρειάζεστε!

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, make up artist και ιδιοκτήτρια του La Perla, παρά το νεαρό της ηλικίας της, μετρά ήδη μεγάλη εμπειρία στον τομέα της ομορφιάς και του μακιγιάζ. Χρόνια εργαζόμενη σε μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων και συνεργαζόμενη με μεγάλες εταιρίες καλλυντικών, μέσα από σκληρή δουλειά και επιμόρφωση στον τομέα του μακιγιάζ και έχοντας διατελέσει και υπεύθυνη καταστήματος σε πολυκατάστημα καλλυντικών, κυνήγησε το όνειρό της και το έκανε πραγματικότητα!
Κι έτσι γεννήθηκε το La Perla! Ένας δικός της χώρος, το δικό της «μαργαριτάρι»! Το La Perla ετοιμάστηκε με πολύ προσωπική εργασία, περίσσια αγάπη και μεράκι, και πάντα με τη γυναικεία ψυχολογία και περιποίηση να είναι στο επίκεντρο.
Ένας χώρος ομορφιάς, κομψός και minimal, που συνδυάζει την παροχή υπηρεσιών επαγγελματικού μακιγιάζ με την πώληση προϊόντων περιποίησης και καλλωπισμού.
Στο κατάστημα θα βρείτε προϊόντα από κορυφαίες εταιρείες καλλυντικών, γνωστές για την ποιότητα και την καινοτομία τους, με προϊόντα που προσφέρουν εξαιρετική απόδοση και διάρκεια. Emmanouela Cosmetics, Cheri Up, BPerfect, Beautydrugs, DIMITRIS STRATOS BEAUT,Y Scandal Beauty, Wet and Wild είναι μόνο κάποιες από αυτές! Επιπλέον, τα περισσότερα brands είναι σε αποκλειστική διάθεση για τα Τρίκαλα, με το La Perla να έχει πάντα τις τελευταίες τάσεις σε μόδα και ομορφιά και να σας εξασφαλίζει ένα μοναδικό αποτέλεσμα!

Η Δέσποινα είναι πάντα στη διάθεσή σας να σας μακιγιάρει, να σας συμβουλεύσει και να σας βοηθήσει να επιλέξετε τα κατάλληλα προϊόντα που ταιριάζουν στον δικό σας τύπο δέρματος και στο προσωπικό σας στυλ. Θα σας καθοδηγήσει στη χρήση των προϊόντων και θα σας παρέχει χρήσιμες συμβουλές για την εφαρμογή του μακιγιάζ, ώστε να αναδείξετε τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας, πάντα με έμφαση στη λεπτομέρεια και στην αρμονία.
Επισκεφτείτε το La Perla για μοναδικά μακιγιάζ από τα καλύτερα χέρια και ανακαλύψτε τα καλύτερα προϊόντα για εσάς ώστε να δημιουργήσετε το απόλυτο look που ονειρεύεστε. Αφεθείτε στη μαγεία του μακιγιάζ και της περιποίησης και αναδείξτε τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας μαζί με το La Perla!

Το La Perla μπορείτε να το βρείτε:

Απόλλωνος 12, Τρίκαλα, 24310 23603.

Instagram: la_perla_dp  TikTok: laperladp

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή