Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Λαμπερή πρωτοχρονιάτικη ποδηλατάδα στα Τρίκαλα

Με ποδήλατα και σκουφάκια του Αη Βασίλη, πολύ κέφι και… όρεξη για βόλτα, η πρωτοχρονιάτικη ποδηλατάδα πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα λίγο πριν την είσοδο του νέου χρόνου.

Το απόγευμα της Παρασκευής  με αφετηρία την πλατεία Εθνικής Αντίστασης, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου υποδέχθηκε συμμετέχοντες και συμμετέχουσες. Ακολουθώντας διαδρομή δίπλα από τον γιορτινά φωτισμένο Ληθαίο ποταμό και μέσω κεντρικών οδών, οι συμμετέχοντες/ουσες έφτασαν στον Μύλο των Ξωτικών.

Εκεί, οι επισκέπτες/τριες και οι ποδηλάτες/ισσες (με συμμετοχή και από την Κάλυμνο!) φωτογραφήθηκαν στο κέντρο της πρωτεύουσας της Χριστουγέννων, περιηγήθηκαν στον πανέμορφο Μύλο, συνάντησαν την Αλίκη, τον Τρελοκαπελά και όλους τους χαρακτήρες της φετινής διοργάνωσης, ενώ παρακολούθησαν και τις συναυλίες που, όπως κάθε ημέρα, πραγματοποιήθηκαν στην κεντρική σκηνή.

Από τον Δήμο Τρικκαίων ποδηλάτισαν ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Λάππας και η τ. αντιδήμαρχος Εφη Λεβέντη, ενώ τις συμβουλές του έδωσε ο πρωταθλητής ποδηλασίας, ο τρικαλινός Στέλιος Βάσκος.

 

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή