Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μα τελικά …όλα μπορούν να γίνουν για τον Ηλία Τσιαούση!

Από τη μέρα που ανέλαβε υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ, ο Ηλίας Τσιαούσης βρέθηκε μπροστά σε τεράστιες δυσκολίες και (για πολλούς άλλους…) ανυπέρβλητα εμπόδια.

Από τη μία παρέλαβε την πρωτοβάθμια υγεία όχι και στα καλύτερά της… από την άλλη η μία κρίση μετά την άλλη, προσέθεταν βαθμό δυσκολίας. Οι καταστροφές του Ιανού, η πανδημία, οι φωτιές στην Εύβοια, ο σεισμός μεταξύ Τρικάλων και Λάρισας μέχρι και στα Τέμπη συνέβαλε συντονιστικά.

Μεθοδευμένα, γνωρίζοντας τη σημασία της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας για τις τοπικές κοινωνίες (σε αυτή εξάλλου υπηρέτησε και ως γιατρός), δοκιμάστηκε στα δύσκολα, και η αλήθεια είναι ότι αποδείχθηκε ο «σωστός άνθρωπος στη σωστή θέση» και αυτό αναγνωρίζεται τόσο από τον κόσμο, αλλά και από τα υψηλόβαθμα στελέχη του Υπουργείου Υγείας που ό,τι και να συμβεί στην υγειονομική περιφέρεια…σπεύδουν να ζητήσουν την αρωγή του…

Δεν είναι τυχαίο ότι σε ανάρτησή του ο Μάριος Θεμιστοκλέους, αμέσως μετά την επίσκεψή του στο Μουζάκι και το νεοαναγειρόμενο Κέντρο Υγείας αλλά και στο Κέντρο Υγείας Πύλης που το χαρακτήρισε «πρότυπο», έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Τρικαλινό υποδιοικητή….

Δείτε επίσης:

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή