Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με «δεξιά» κλίση…αλλά όχι όσο το 2019 η εκδήλωση του Επιμελητηρίου Τρικάλων

Αντίβαρο η συμμετοχή και το αγκάλιασμα από επιχειρηματίες και πολιτικά πρόσωπα όλων των κομματικών χρωματισμών (φωτο)

Ξεκινώντας από τα θετικά της βραδιάς της εκδήλωσης του Επιμελητηρίου Τρικάλων οφείλουμε να πούμε για την άρτια οργάνωση αλλά και την ιδιαίτερα προσεγμένη και χωρίς πολλές φανφάρες μικρή δεξίωση που ακολούθησε, με τοπικά προϊόντα. Θα πει κανείς αυτό είναι αυτονόητο…Ε δεν είναι. Κι αν έχουμε δει εκδηλώσεις (άλλων φορέων) στην περιοχή να πλαισιώνονται με γεύσεις που καμία σχέση δεν έχουν όχι με τον Τρικαλινό αλλά και με τον Ελλαδικό χώρο.

Όπως κατέγραψε το Trikalanews.gr ο κόσμος του επιχειρείν βρέθηκε, συναντήθηκε μετά από τρία χρόνια, αντάλλαξε εμπειρίες που ήταν πολλές από όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας, έβαλε στόχους, άνοιξαν συνεργασίες… και συνεχίζουν να κάνουν τη δουλειά τους όπως πολύ καλά γνωρίζουν.

Τα αρνητικά σχόλια για τη βραδιά δεν έλειψαν και αφορούσαν αποκλειστικά το θέμα της κυβερνητικής προβολής. Στελέχη κομμάτων που δεν ανήκουν στην Κυβέρνηση, αλλά κυρίως επιχειρηματίες που δυσκολεύτηκαν σημαντικά μέσα σε αυτό το περιβάλλον να παραμείνουν όρθιοι, αισθάνθηκαν αμήχανα ειδικά τη στιγμή που ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ κ. Μπρατάκος, ανέφερε ότι η μόνο με την επανεκλογή του Κ. Μητσοτάκη θα διασφαλιστεί η επιχειρηματική ανάπτυξη. Το χειροκρότημα και οι ιαχές που ακούστηκαν από τις πρώτες γραμμές των επισήμων …ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

Δεν αντιλέγει κανείς ότι η εκπροσώπηση της Κυβέρνησης δεν θα μπορούσε να λείπει. Αλλά θα μπορούσε να πλαισιωθεί με προγραμματικές προτάσεις. Εκτός, αν η προγραμματική πρόταση της ΝΔ αρχίζει και τελειώνει στο όνομα και μόνο του προέδρου της.

Βέβαια, δεν μπορεί κανείς να μη σημειώσει, ότι το 2019 σε εκδήλωση του Επιμελητηρίου για τις Εξαγωγές, με καλεσμένο τον Άδωνι Γεωργιάδη, η κυβερνητική χροιά ήταν πιο έντονη και σαφώς πιο έκδηλη η στήριξη από πλευράς των παραβρισκόμενων. Τώρα φαίνεται κάτι να άλλαξε… είτε λόγω πολιτικού πολιτισμού, είτε λόγω της δυσαρέσκειας.

Θα δείξει.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή