Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με επιτυχία ο χορός του Ασκληπιού

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Ετήσιος χορός του Ασκληπιού. Το Σάββατο 21/12 όλα τα μέλη και η φίλοι του Ασκληπιού βρέθηκαν στην Ταβέρνα ¨Θράκα¨ στα Μ. Καλύβια για άλλη μία εκδήλωση του Ασκληπιού.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν από πλευράς Περιφέρειας ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ντίνος Μπάρδας ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και καλή χρονιά και για άλλη μία φορά εξέφρασε την συμπαράσταση της Περιφέρειας στην προσπάθεια του Ασκληπιού για την άνοδο του αθλητισμού στην Περιοχή μας.

Από πλευράς Δήμου Τρικκαίων ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και πολιτισμού κ. Ακης Αναστασίου, ευχόμενος και αυτός από την πλευρά του Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους, τόνισε την απόφαση του Δήμου να βρίσκεται κοντά στις προσπάθειες των Σωματείων για την καλυτέρευση των συνθηκών στους Αθλητικούς χώρους και θα είναι πάντα αρωγός στην προσπάθεια που κάνουν αυτά για την άνοδο του αθλητισμού στην περιοχή.

Τέλος από την πλευρά της Διοίκησης του Ασκληπιού, ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Τατσιόπουλος  Βασίλης αφού ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν στην εκδήλωση αλλά και όλους όσους την προηγούμενη περίοδο βοήθησαν την ομάδα με οποιοδήποτε τρόπο, ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και καλή χρονιά δίνοντας ραντεβού για την επόμενη εκδήλωση.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ακόμη ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χαχάμης, ο κ. Καπέλος Γ. και η ψυχή του ΣΟΑΤ κ. ΠαΪταρίδης Ν.

Η Διοίκηση του Ασκληπιού με την ευκαιρία της εκδήλωσης τίμησε 2 ανθρώπους που με την δουλειά τους πρόσφεραν στην ομάδα αλλά και στον Αθλητισμό γενικότερα.

Έτσι, για την μεγάλη του προσφορά στο volley αλλά και στον αθλητισμό της περιοχής και όχι μόνο τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα ο Βασίλης Βαριάμης που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή. Την πλακέτα παρέλαβε ο γιός του Γιώργος, φοιτητής στα ΤΕΦΑΑ. Την απονομή έκανε ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ντίνος Μπάρδας.

Στην συνέχεια ο Ασκληπιός τίμησε για την προσφορά της στην ομάδα την κ. Σοφία Παναγιάρη η οποία υπήρξε προπονήτρια των αγωνιστικών τμημάτων του Ασκληπιού και με την δικής της συμβολή η ομάδα των κορασίδων πέτυχε την μεγαλύτερη διάκριση πανελλαδικά στην πρόσφατη ιστορία της, φτάνοντας στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στα τελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων. Την απονομή της πλακέτας στην κ. Παναγιάρη έκανε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Τρικκαίων κ. Ακης Αναστασίου

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή