Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με τα φρένα σπασμένα, συνεχίζει τον κατήφορο ο πρόεδρος του Αγναντερού Καρδίτσας

Του Κρικόρ Τσακιτζιάν

Μετά το θόρυβο που προκάλεσε το άρθρο μου και την αλγεινή εντύπωση από τη συμπεριφορά του προέδρου της Κοινότητας Αγναντερού κ. Νικήτα Παπακώστα, προς τον ιερέα του χωριού πατέρα Βασίλειο, επειδή φιλοξενεί στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, ελλείψει παιδικής χαράς στο χωριό, τα παιδιά της περιοχής του, έσπευσε να στείλει έγγραφη απάντηση.

Μάλιστα στην επιστολή του ο πρόεδρος, όχι μόνο δεν ζητάει συγγνώμη από τον ιερέα και τους συντοπίτες του για το περιστατικό που προκάλεσε δημόσια, κατά το οποίο μεταξύ άλλων, αποκαλούσε τα παιδιά του χωριού βάνδαλους που έπαιζαν στο συγκεκριμένο χώρο, αλλά δηλώνει ότι δεν συνέβη ποτέ κι επικαλείται στην επιστολή ψευδώς, τον ίδιο τον ιερέα.

Είμαι στη δυσάρεστη θέση να δώσω συνέχεια στο θέμα αυτό και να πω ότι ο πρόεδρος, εάν έχει γράψει ο ίδιος την επιστολή, που πολύ αμφιβάλω, υπέπεσε σε ένα ακόμη ατόπημα, να λέει ανερυθρίαστα ψέματα, πως ποτέ δεν συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό. Το γεγονός του καυγά, το επιβεβαιώνουν, τόσο ο ιερέας, όσο και οι δεκάδες πολίτες που ήταν παρόντες.

Όσο για την παιδική χαρά που αναφέρει στην επιστολή ότι έχει γίνει διαγωνισμός, ο οποίος λήγει την ερχόμενη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020, έχω να πω, πως επιτέλους θα γίνει αυτό που έπρεπε να έχει γίνει εδώ και χρόνια, (δηλαδή το αυτονόητο), από τότε που ο νυν δήμαρχος Μουζακίου, υπηρετούσε ως δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος στην παράταξη του πρώην δημάρχου και δεν έκαναν τίποτα για το θέμα αυτό, όχι μόνο στο Αγναντερό, αλλά όπως αναφέρουν στην επιστολή που έστειλαν, σε 16 παιδικές χαρές ολόκληρου του δήμου, τις οποίες άφησαν να ρημάξουν όλα αυτά τα χρόνια που ήταν στα πράγματα.

Καλό είναι λοιπόν, να μη προτρέχουν να ζητήσουν τα ρέστα με αυτό τον τρόπο, για τη δημοσιοποίηση αδιάψευστων στοιχείων. Όσο για το διαγωνισμό για τις παιδικές χαρές, είναι ένα γεγονός άγνωστο προς τους κατοίκους του Αγναντερού. Προφανώς ο πρόεδρος της κοινότητας το κρατούσε για έκπληξη προς τους συμπολίτες του ή δεν ήταν βέβαιος μέχρι την τελευταία στιγμή, ότι θα υλοποιηθεί επιτέλους το πάγιο αίτημα των κατοίκων, αυτό της κατασκευής παιδικής χαράς στο Αγναντερό.

Σκεφτείτε που φτάσαμε, εν έτη 2020, ένας τόπος με 2.500 κατοίκους, να μην έχει εδώ και χρόνια, μια παιδική χαρά και να το αντιμετωπίζουν ως μια φυσιολογική κατάσταση, σαν να μην τρέχει τίποτα και τώρα που θα αναπαλαιωθούν επιτέλους κάποιες παιδικές χαρές στις γύρω περιοχές, θα κατασκευασθεί κι αυτή του Αγναντερού.

Γεγονός που σημαίνει, πως ποτέ δεν ήταν προτεραιότητα της πρώην και νυν δημοτικής αρχής το Αγναντερό, καθώς και η εξ’ άπαντος κατασκευή παιδικής χαράς στη συγκεκριμένη περιοχή, ως πρώτης αναγκαιότητας έργο. Απλά, μαζί με το βασιλικό ποτίστηκε κι η γλάστρα.

Τώρα ας μιλήσουμε για την ταμπακέρα, που είναι το θλιβερό περιστατικό της ύβρεως προς τον ιερέα του χωριού. Μπρος τη γενική κατακραυγή, για την αήθη συμπεριφορά του, ο πρόεδρος έσπευσε να το διαψεύσει. Όμως υπήρχαν δεκάδες δημότες παρόντες και φυσικά το επιβεβαιώνει και ο ίδιος ο παπα Βασίλης, τον οποίο ψευδώς επικαλείται ο πρόεδρος.

Καλό είναι λοιπόν, όλοι αυτοί που συμβουλεύουν λάθος τον πρόεδρο, να κάνουν κάτι να τον σταματήσουν από τον κατήφορο που έχει πάρει.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή