Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με την Έλενα Κουντουρά διήμερο στα Τρίκαλα

Στα Τρίκαλα η Υπουργός Τουρισμού για συναντήσεις και …παρέλαση.

Παραμονή της Εθνικής Επετείου του «ΟΧΙ», θα βρεθεί στα Τρίκαλα η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά που θα είναι η Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης στην μαθητική και στρατιωτική παρέλαση.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε, μια μέρα νωρίτερα της παρελάσεως, η κ. Κουντουρά, θα επισκεφθεί στις 9.30 το πρωί και για 1,5 ώρα τα Μετέωρα που συνεπάγεται … συναγερμός για τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ και την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων (που θα τρέχει και δεν ξέρει γιατί) στην συνέχεια την επόμενη 1,5 ώρα θα την περάσει σε σύσκεψη στο ξενοδοχείο «Διβάνη» με Εκπροσώπους Φορέων του Τουρισμού και εκεί λογικά «πρώτο βιολί» θα είναι ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Γιάννης Μπουτίνας καθώς είναι και η …έδρα του και αφού …ρελαξάρει η Υπουργός, θα …κατηφορίσει στις 4.30 το μεσημέρι για να συναντήσει τον ανυπομονούντα Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου που θα θέλει να της δείξει τον …μηχανολογικό εξοπλισμό του Μύλου Ματσόπουλου.

Και αφού η Υπουργός, κατατοπιστεί πως φτιάχνανε παλιά το αλεύρι, στις 6 το απόγευμα θα παρακολουθήσει εκδήλωση του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Τρικάλων, όπου θα παρουσιαστεί το «Επιχειρησιακό Σχέδιο Τουριστικής Ανάπτυξης Π.Ε. Τρικάλων» όπου δεν αποκλείεται μεταξύ άλλων να καταφθάσει και ο …κοντός από την Λάρισα.

Αφού τελειώσει και αυτό το …βασανιστήριο η Υπουργός θα γνωρίσει την νυχτερινή ζωή των Τρικάλων (όση απέμεινε λόγω της ασκούμενης οικονομικής πολιτικής) πριν καταλύσει προφανώς σε κάποιο από τα πολυτελέστατα ξενοδοχεία της πόλης ώστε να ξεκουραστεί και είναι φρέσκια την επόμενη ημέρα στην …εξέδρα παρακολουθώντας την παρέλαση…

Φυσικά από την παρουσία της κ. Κουντουρά, μας δίνεται μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δούμε τελικά αν στα Τρίκαλα πέρα του Χρόνη Αγορίτσα, υπάρχουν και πόσοι άλλοι …ΑΝ.ΕΛΛ….

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή