Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μέχρι τα Χριστούγεννα γέφυρες τύπου «Μπέλεϋ» σε Τσίτο και Κλεινοβό

Στόχος οι οι απαιτούμενες εργασίες να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τα Χριστούγεννα

Χάρις στις ενέργειες του Στρατού αναμένεται στο αμέσως προσεχές διάστημα να διευκολυνθεί η ζωή και να …κάνουν Χριστούγεννα οι συμπολίτες μας που ζουν στα πλημμυρόπληκτα ορεινά χωριά του Δήμου Μετεώρων, καθώς θα δοθεί λύση στις μετακινήσεις τους.

Σύμφωνα με ασφαλείς και αποκλειστικές πληροφορίες του ekalampaka.gr, κατά τις προσεχείς εβδομάδες θα τοποθετηθούν στρατιωτικές μεταλλικές γέφυρες τύπου «Μπέλεϋ» (BAILEY), τόσο στο ρέμα «Τσίτο» όσο και στον Κλεινοβό, από το 730ο Τάγμα Μηχανικού – Γεφυροποιίας, που υπάγεται στη Διοίκηση Μηχανικού της 1ης Στρατιάς.

Ειδικότερα, όπως πληροφορηθήκαμε, τη μεθεπόμενη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου έχει προγραμματισθεί να μεταβεί το παραπάνω κλιμάκιο του στρατού στα Στουρναραίικα Τρικάλων για να αφαιρέσει τη γέφυρα που τοποθετήθηκε εκεί τον περασμένο Σεπτέμβριο. Στη συνέχεια πρόκειται να τοποθετήσει από μία γέφυρα στο ρέμα «Τσίτο» και στον Κλεινοβό, όπως προαναφέραμε.

Στόχος κι οδηγία από τους ανωτέρους αρμόδιους είναι οι απαιτούμενες εργασίες να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τα Χριστούγεννα.

Διαβάστε επίσης:

Γέφυρες Μπέλεϋ: Από τη γέφυρα στο Μουργκάνι στο σήμερα της καταστροφής…

Πηγή: ekalampaka.gr

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή