Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μετά τα …μπάνια οι …λίστες

Μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου στα «χέρια» του Κυριάκου Μητσοτάκη οι προτάσεις για τα πρόσωπα των ψηφοδελτίων.

Βουλευτές και κομματικά στελέχη της Ν.Δ. πιάνουν δουλειά μετά τα …μπάνια, ώστε ως το τέλος Σεπτεμβρίου, να έχει στα «χέρια» του ο Πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, τις προτάσεις τους, σχετικά με την στελέχωση των ψηφοδελτίων των Αυτοδιοικητικών αλλά και των Εθνικών εκλογών.

Στην Ν.Δ. επιχειρούν, να έχουν κλείσει τους αμέσως προσεχείς μήνες τα ψηφοδέλτια, έτσι ώστε να δοθεί και ικανός χρόνος στους υποψήφιους να παρουσιάσουν στην κοινή γνώμη τις θέσεις τους και το πρόγραμμά τους.

«Αγκάθι» για τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αποτελεί ο νέος Νόμος «Κλεισθένη» που ανατρέπει δεδομένα, καθώς το εκλογικό σύστημα, αν δεν αποθαρρύνει πολλούς Αιρετούς να επιχειρήσουν να ασχοληθούν εκ νέου με τα «κοινά», σίγουρα τους προβληματίζει η όλη κατάσταση, ενώ περιμένουν να δουν και τις αντιδράσεις, αφού περιμένουν … «ανεξαρτητοποιήσεις» δημοτικών Συμβούλων από τις παρούσες Δημοτικές Παρατάξεις που θα θελήσουν να παίξουν «προσωπικά παιχνίδια» και θα περιμένουν να δουν και πως θα διαμορφωθεί η κατάσταση.

Σε Περιφέρειες και Μητροπολιτικούς Δήμους της χώρας, το «χρίσμα» θεωρείται βέβαιο, ενώ αναμένουν και την στάση που θα τηρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ που φαίνεται ότι θα επιδιώξει να στηρίξει ακόμη και … «γαλάζιους» υποψήφιους  ώστε να περιορίσει -όπως εκτιμούν στην Ν.Δ. – την επικείμενη «εκλογική πανωλεθρία»…
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή