Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μια ξεχωριστή βραδιά φιλίας …η κοπή πίτας της Ι.Ρ.Α. Τρικάλων

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, η Τοπική Διοίκηση Τρικάλων της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών έκοψε την πρωτοχρονιάτικη της πίτα, μετά φαγητού και μουσικής.
Ξεκινώντας ο Πάτερ Ευάγγελος Καραμίντζιος ευλόγησε την πίτα και στην συνέχεια ο Πρόεδρος της IPA Αχιλλέας Μπέγας αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, τους ενημέρωσε για τις δράσεις της Τοπικής.
Κατόπιν, χαιρετισμό απεύθυνε ο κ. Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, Αστυν. Δ/ντής Γεώργιος Σπηλιόπουλος, και μετά το πέρας της ομιλίας του ο κ. Μπέγας του επέδωσε τιμητικό αναμνηστικό για την βοήθεια και προσφορά του προς την Τοπική.
 
Αμέσως μετά, χαιρετισμό απεύθυνε ο εκπρόσωπος και Γ. Γραμματέας του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος Βασίλειος Παπάς, όπου και του επιδόθηκε από τον Γ. Γραμματέα της Τοπικής Βασίλειο Δραγούτσο, τιμητικό αναμνηστικό για το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα.
 
Τέλος, χαιρετισμό απεύθυνε ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Τ.Δ. Θεσσαλονίκης Ηλίας Βασιλάκης και του επιδόθηκε από τον υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων της Τοπικής Θωμά Θεοδώρου τιμητικό αναμνηστικό για την ποικιλότροπη προσφορά της Τ.Δ. Θεσσαλονίκης προς την Τοπική.
Στη συνέχεια ακολούθησε γλέντι με κέφι και χορό, μέχρι πρωίας.
Τη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Υπεύθυνος της Μητρόπολης για τα Σώματα Ασφαλείας Πάτερ Ευάγγελος Καραμίντζιος, ο εκπρόσωπος και Γ. Γραμματέας του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος Βασίλειος Παπάς, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, Αστυν. Δ/ντής Γεώργιος Σπηλιόπουλος με την σύζυγο του, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Θεσσαλίας, Αγάπιος Χαρακόπουλος με τη σύζυγο του, ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Τ.Δ. Θεσσαλονίκης Ηλίας Βασιλάκης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων Ιωάννης Αναγνώστου με την σύζυγο του, ο Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων Αχιλλέας Γρηγορίου, ο εκπρόσωπος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. στο Ίδρυμα «Εξοχές Ελληνικής Αστυνομίας» Λάμπρος Μητσικός, ο Πρόεδρος της Ένωσης π.Τ.Δ.Π.Μ. Απόστολος Τάτσιος, ο Βοηθός Ταμίας της Τ.Δ. Καρδίτσας Βασίλειος Μαυρόπουλος, ο εκπρόσωπος του Δ.Σ. της Ένωσης Απόστρατων Σωμάτων Ασφάλειας και πρώην Πρόεδρος της Τοπικής Γεώργιος Σκρέκας με τη σύζυγο του, ο Διευθυντής των καταστημάτων «Δίκτυο» Θεσσαλονίκης Γεώργιος Μαχαιρίδης με την σύζυγό του, Αξιωματικοί της Δ.Α. Τρικάλων, πληθώρα μελών μας, συναδέλφων και φίλων μας, τους οποίους και ευχαριστούμε από καρδιάς.
 
Τυχερή της βραδιάς, η οποία βρήκε το φλουρί, ήταν η συνάδελφος και μέλος μας η κ. Όλγα Τζερεμέ, στην οποία επιδόθηκε από τον Β΄ Αντιπρόεδρο της Τοπικής Αλέξανδρο Αγραφιώτη, μια εικόνα της Παναγίας μας.
 
Με την βοήθεια και την τόσο μεγάλη στήριξη των μελών και των φίλων μας, θα συνεχίσουμε δυναμικά τις επίκαιρες και στοχευόμενες δράσεις μας, για το «καλό» των μελών μας, προάγοντας παράλληλα το κοινωνικό πρόσωπο του Έλληνα Αστυνομικού, που αποτελεί «κομμάτι» της Ελληνικής Κοινωνίας.
 
SERVO PER AMIKECO
(Υπηρετώ δια της φιλίας)
 
Με τιμή
 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Αχιλλέας Μπέγας
Ο Γεν. Γραμματέας Βασίλειος Δραγούτσος
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή