Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΜΟΥΖΑΚΙ – Α.Σ. ΒΑΛΙΟΣ 55-74

Κακή εμφάνιση και δίκαιη ήττα για την ομάδα του Γ.Σ. Μουζακίου από την ομάδα του Α.Σ. Βαλίος Γιάννουλη Λάρισας με σκορ 55-74.

Η απουσία βασικών παικτών όπως του Ηρακλή Αμβροσίου και του Ραφαήλ Μπίζιου, που πραγματοποιούσαν πολύ καλές εμφανίσεις τις προηγούμενες αγωνιστικές, φαίνεται πως επηρέασε σημαντικά την τοπική ομάδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν αρκετά άστοχοι με κακές επιλογές στην επίθεση με αποτέλεσμα να πετύχουν μόνο 6 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο γεγονός που εκμεταλλεύτηκε η αντίπαλη ομάδα για να χτίσει μια διαφορά 8 πόντων με τη λήξη του α’ δεκαλέπτου (06-14)

Στη συνέχεια οι κιτρινόμαυροι βελτίωσαν λίγο την επίθεση τους, αλλά δεν βρήκαν λύσεις απέναντι στους έμπειρους παίκτες του Βαλίου που έχοντας σε καταπληκτική μέρα τον Χαχόπουλο που πέτυχε 24 πόντους, διεύρυναν τη διαφορά στους 19 πόντους με τη λήξη του ημιχρόνου (20-41).

Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα του Μουζακίου προσπάθησε να πιέσει σε όλο το γήπεδο για να μειώσει το σκορ όμως οι φιλοξενούμενοι έβρισκαν λύσεις να διατηρούν τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό.

Θετικό της αναμέτρησης ήταν πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε ο 15χρόνος Παναγιώτης Ραπάνι, όχι μόνο στην άμυνα αλλά και στην επίθεση  πετυχαίνοντας 11 πόντους με 1 τρίποντο, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Γ.Σ. Μουζακίου έχει ρεπό.

Δεκάλεπτα: 06-14, 20-41, 36-53, 55-74
Διαιτητές: Λιλής – Τζιατζιάς

Γ.Σ. Μουζακίου «Γ. Πασιαλής» (Μπελάγιας Σ.): Αργύρης 3, Τσιτσώνης Α., Ελευθερίου Δ. 14 (3), Βούλγαρης 19(2), Σπανός, Ραπάνι 11(1),  Δραγούτσος, Σκούρας 8, Χύτας, Καλλιώρας.

Α.Σ. Βαλίος Γιάννουλη (Λιάγκας): Αράκπουκλες 10(2), Χαχόπουλος 24(1), Σύκας 8(2), Μπουγάτσιας 11, Πήχας 7, Τύμπας 14.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή