Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βόλος: 20χρονος «ξάφριζε» καταστήματα

Ενώπιον ανακριτή και εισαγγελικών αρχών στο Βόλο οδηγήθηκε χθες ένας 20χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη την Δευτέρα 15/5 για περιπτώσεις κλοπών.

Συγκεκριμένα, ο 20χρονος μέσα στο διήμερο της Κυριακής και Δευτέρας, 14 και 15 Μαΐου, πραγματοποίησε τρεις κλοπές. Στην πρώτη περίπτωση παραβίασε αρτοποιείο από όπου αφαίρεσε χρήματα από την ταμειακή μηχανή. Στην δεύτερη εισέβαλε σε κατάστημα εστίασης (καφέ), αφαιρώντας ηλεκτρονικές συσκευές, και ειδικότερα ένα τάμπλετ και ένα κινητό τηλέφωνο, αλλά και άλλα αντικείμενα μικρής αξίας που βρέθηκαν μπροστά του. Τέλος, στην τρίτη περίπτωση έκλεψε δίκυκλο όχημα.

Πρόκειται για πρόσωπο υπότροπο, ο οποίος έχει ποινικό παρελθόν από ανήλικος, ενώ εκκρεμούν σε βάρος του τρεις δικογραφίες από τον περασμένο Μάρτιο.

Λόγω του ποινικού του παρελθόντος, σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κλοπή κατ΄ εξακολούθηση από πρόσωπο που τελεί κλοπές κατ’ επάγγελμα.

Ο ίδιος ενώπιον των αρμόδιων αρχών ζήτησε μία ακόμη ευκαιρία, ενώ πήρε προθεσμία να απολογηθεί στον ανακριτή την Πέμπτη 18/5 και στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος ως τότε.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή