Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μπαράζ συλλήψεων σε Τρίκαλα και Πύλη για ναρκωτικά

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή μας 

12 άτομα συνελήφθησαν κατά το τελευταίο τετραήμερο, από 12 έως 15 Μαΐου 2023, σε περιοχές της Θεσσαλίας, εκ των οποίων 11 για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και 1 για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα συνελήφθησαν

Τρίκαλα

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τρικάλων/Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τέσσερα άτομα, τρεις ημεδαποί και ένας αλλοδαπός, διότι στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη αποξηραμένη σε φούντα, βάρους 4,6 γραμμαρίων.

Επίσης, το πρωί της Δευτέρας συνελήφθη σε περιοχή του Δήμου Πύλης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων ένας άντρας διότι κατελήφθη να καλλιεργεί 5 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 55 εκατοστά, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ επιπλέον βρέθηκε και κατασχέθηκε και μικροποσότητα σπόρων δενδρυλλίων κάνναβης.

Λάρισα

Την 12-05-2023 το απόγευμα στη Λάρισα, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας ημεδαπός διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με αποξηραμένη κάνναβη σε φούντα, βάρους 9,2 γραμμαρίων.

Επίσης, την 12-05-2023 το βράδυ στη Λάρισα συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας /Ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), δύο άνδρες, διότι κατελήφθησαν να κατέχουν μία νάιλον συσκευασία με αποξηραμένη κάνναβη σε φούντα, βάρους 4 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Προχθές το απόγευμα στη Λάρισα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας αλλοδαπός, διότι σε γενόμενο έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα αεροβόλο πιστόλι, με αμπούλα αερίου και γεμιστήρα που περιείχε 21 μεταλλικά σφαιρίδια.

Χθες το απόγευμα συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, δύο ημεδαποί, διότι κατά τον έλεγχο κατελήφθησαν να κατέχουν μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Βόλος

Χθες το απόγευμα στο Βόλο, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένας ημεδαπός διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη, βάρους -0,12- γραμμαρίων.

Οι αστυνομικοί αυτοί έλεγχοι είναι καθημερινοί και θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Θεσσαλίας.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή