Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νάρκισσος: Το αγαπημένο όλων… «Για καφεδάκι και όχι μόνο…»!

Ένας χώρος γεμάτος αρώματα, γεύσεις και φιλοξενία

Λίγο πριν τα στενά σοκάκια της παλιάς πόλης του Βαρουσίου και σε μία από τις πιο γραφικές περιοχές των Τρικάλων βρίσκεται ο Νάρκισσος. Ένα υπέροχο καφέ – ζαχαροπλαστείο τοποθετημένο στην γωνία Υψηλάντου και Κάνιγκος στα Μανάβικα, σε έναν από τους πιο όμορφους πεζοδρόμους στα Τρίκαλα. Πρόκειται για έναν χώρο γεμάτο αρώματα, γεύσεις και φιλοξενία που χρόνια τώρα διατηρεί τη δική του ταυτότητα.

Ο Νάρκισσος, σαν βγαλμένος από μια άλλη εποχή, είναι διακοσμημένος με πολύ γούστο και φινέτσα! Σε στυλ βιεννέζικου ή παριζιάνικου καφέ, με μοναδικό ντεκόρ και ευχάριστη ατμόσφαιρα, στο Νάρκισσο μπορείς να απολαύσεις το ρόφημά σου, συνοδεία νοστιμότατων και φρεσκότατων γλυκισμάτων, να πάρεις πρωινό ή ακόμα και να γευματίσεις, να απολαύσεις το κρασί, το ποτό ή τη μπύρα σου, φυσικά πάντα με τα απαραίτητα συνοδευτικά!

Με μια ματιά στον κατάλογο του Νάρκισσου, θα βρείτε γλυκά κάθε είδους και προτιμήσεων, ακόμα και γλυκά χωρίς ζάχαρη (!), φρέσκους παραδοσιακούς λουκουμάδες, μεγάλη ποικιλία σε κρέπες και snacks, αλμυρά και γλυκά, σαλάτες αλλά και διάφορες προτάσεις σε συνοδευτικά για παρέα με το ποτό σου!

Αλλά ακόμα και στα ροφήματα το συγκεκριμένο καφέ κάνει τη διαφορά! Καφέδες όλων των ειδών, φρεσκοστυμμένοι χυμοί και smoothies, ιδιαίτερα ροφήματα σοκολάτας αλλά και τεράστια ποικιλία σε τσάι, βότανα και αφεψήματα, ακόμα και σαλέπι!

Σταθερή αξία στα Τρίκαλα για μαμαδίστικο γλυκό και υπέροχο κλίμα. Ο καφές συνοδεύεται πάντα με χειροποίητα κουλουράκια και γλυκό του κουταλιού.

Το πιο φανταστικό; Το καφέ – ζαχαροπλαστείο Νάρκισσος αναλαμβάνει και κάθε είδους κοινωνικές εκδηλώσεις! Αν προγραμματίζετε έναν γάμο, μία βάπτιση ή ακόμα και ένα πάρτι γενεθλίων ή μια απλή συνάθροιση, οι άνθρωποι του Νάρκισσου είναι εδώ για να φροντίσουν την κάθε λεπτομέρεια! Και φυσικά, μπορούν να δημιουργήσουν προσαρμοσμένα γλυκά και τούρτες που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας.

Η δική μας προτροπή είναι να μην παραλείψετε να επισκεφτείτε το Νάρκισσο και σίγουρα θα μας θυμηθείτε! Με μια ατμόσφαιρα ήρεμη και φιλόξενη, είναι ο τέλειος χώρος για να περάσετε ευχάριστα το χρόνο σας και να χαλαρώσετε, να εργαστείτε, να συναντηθείτε με φίλους, να χορτάσετε με ένα γεύμα ή απλά να απολαύσετε έναν νόστιμο καφέ.

Ανεξάρτητα από τις γευστικές σας προτιμήσεις, θα βρείτε σίγουρα το κάτι που θα σας ενθουσιάσει σε αυτό το καταπληκτικό καφέ – ζαχαροπλαστείο. Αφεθείτε στην απόλαυση αρωμάτων και γεύσεων και χαρείτε μια μοναδική εμπειρία στο Νάρκισσο. Για καφεδάκι και όχι μόνο…!

Μπορείτε να το βρείτε:

Υψηλάντου & Κάνιγκος, Τρίκαλα, 24310 78628.

Facebook: Νάρκισσος | Instagram: narkissos_cafe

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή