Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νέα απώλεια για την Ελλάδα στους προκριματικούς του Παγκοσμίου 2022. Οριακή η επόμενη αναμέτρηση για τον προπονητή

Νέα αποτυχία της Εθνικής ομάδας να πάρει την πρώτη της νίκη στο 2ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Σίγουρα απομακρύνει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα από το στόχο της πρόκρισης.

Η «γαλανόλευκη» ομάδα, που μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας δεν έχει συμμετάσχει σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης, φαίνεται πως θα δει ακόμη μια πρόκληση να πηγαίνει χαμένη.

Η χθεσινή ισοπαλία στο Κόσοβο, με την ισοφάριση των Κοσοβάρων στο 90΄+2, άφησε την Ελλάδα με τρεις βαθμούς σε τρεις αγώνες και ισοσκέλισε το ελπιδοφόρο ξεκίνημά της στον όμιλο, την ισοπαλία στην Ισπανία.

Βέβαια, ουσιαστικά αυτό είχε γίνει στο παιχνίδι που ακολούθησε με τη Γεωργία στο ΟΑΚΑ… Όπως κι αν είναι ο χθεσινός αγώνας στην Πρίστινα επιβεβαίωσε ότι το ποδοσφαιρικό ταβάνι αυτής της ομάδας είναι περιορισμένο.

Κατά συνέπεια, τα «μαύρα σύννεφα» πύκνωσαν πάνω από τον πάγκο για τον Τζον Φαν Σιπ, η θέση του οποίου κάθε άλλο παρά ασφαλής θα πρέπει να θεωρείται.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ολλανδός εκλέκτορας έχει την ευκαιρία να αλλάξει το κλίμα στη συνάντηση που έπεται, απέναντι στη Σουηδία.

Νέα απώλεια θα είναι οριστικά καταδικαστική για την Εθνική και κατά πάσα πιθανότητα για τον ίδιο, αφού αν χαθεί πολύ νωρίς η πρόκριση δεν θα υπάρχει και λόγος να συνεχίσει έως το τέλος των προκριματικών.

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή