Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νέες μελέτες για οδικούς άξονες

Στην εκπόνηση 2 μελετών, που οδηγούν στην κατασκευή νέων οδικών αξόνων προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας καθώς εγκρίθηκε η χρηματοδότηση τους από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Πρόκειται για τις μελέτες:

  • «Μελέτη Παράκαμψης Σοφάδων». Προϋπολογισμός μελέτης 400.000 ευρώ

Μελέτη βελτίωσης τμήματος της Ε.Ο. Ν. Μοναστήρι – Σοφάδες για την παράκαμψη του οικισμού των Σοφάδων μήκους 3,8Km, διαχωρισμένης κυκλοφορίας με δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση, μετά παράπλευρου δικτύου συνολικού μήκους περίπου 6,5Km.
Η μελέτη περιλαμβάνει επίσης την κατασκευή 2 ισόπεδων κυκλικών κόμβων , ο ένας για την είσοδο – έξοδο στον οικισμό των Σοφάδων και ο άλλος για την σύνδεση της Εθνικής Οδού με την Ε-65.

  • «Ολοκλήρωση Μελετών Επ. Ο. Καρδίτσας – Καρπενησίου». Προϋπολογισμός μελέτης 1.250.000 ευρώ

Ολοκλήρωση των απαιτούμενων μελετών για την κατασκευή του έργου Επ. Ο. Καρδίτσας – Καρπενησίου, μήκους αρτηρίας περίπου 8,00Km για τη διασύνδεση των ορεινών τμημάτων των Περιφερειών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας. Στα πλαίσια της μελέτης αυτής θα εκπονηθούν σε πρώτο στάδιο οι απαραίτητες υποστηρικτές μελέτες (Γεωτεχνικές έρευνες κλπ) ώστε να είναι εφικτή η εκπόνηση της μελέτης οδοποιίας σε οριστικό στάδιο και να καταστεί τελικά η μελέτη ολοκληρωμένη και πλήρης.
 

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή