Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Νέοι χώροι αναψυχής στο «Μύλο» και στη «Γκούρα» Καστανιάς

Ξεκινά η κατασκευή δυο νέων χώρων αναψυχής στην Τοπική Κοινότητα Καστανιάς. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου προϋπολογισμού ένταξης 195.000 ευρώ με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας που περιλαμβάνει:

– την ανάδειξη, διαμόρφωση και προστασία του περιβάλλοντος χώρου του νερόμυλου στη θέση «Μύλος» που παρουσιάζει βλάστηση με μεγάλη βιοποικιλότητα και δυνατότητα ανάπτυξης δραστηριοτήτων αναψυχής και

-τη βελτίωση και συντήρηση του χώρου στη θέση «Γκούρα» για την περαιτέρω ανάπτυξη πολιτιστικών δραστηριοτήτων  και αναψυχής.

«Υπογράψαμε τη σύμβαση για τη δημιουργία δυο νέων χώρων αναψυχής στην Καστανιά Καλαμπάκας. Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Καστανιάς, Χρήστο Βλαχάβα,  τον Μορφωτικό Σύλλογο Καστανιάς «Ο ΣΤΙΝΟΣ » και τις τεχνικές μας υπηρεσίες, κατασκευάζουμε περιπατητικές διαδρομές, χώρους ανάπαυσης και θέας και εγκαθιστούμε ηλεκτροφωτισμό» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή