Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ντόμινο εξελίξεων στον Δήμο Τρικκαίων!

Τι αναμένουμε τις επόμενες μέρες μετά την υπουργοποίηση του Παπαστεργίου

Οι εκλογές όχι απλά δεν τελείωσαν στα Τρίκαλα αλλά συνεχίζουν και μάλιστα με μεγαλύτερη ένταση αλλά και αβεβαιότητα όσον αφορά την επόμενη μέρα της πόλης και του Δήμου γενικότερα. Με την υπουργοποίηση του Δημήτρη Παπαστεργίου, θα πρέπει να κινηθούν διαδικασίες εξόχως σημαντικές για τη λειτουργία του Δήμου Τρικκαίων.

Η καθοριστική βέβαια παράμετρος είναι οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Από τη μία λοιπόν θα πρέπει να αναδειχθεί νέος δήμαρχος μέχρι τότε, από την άλλη, θα πρέπει να βρεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου της παράταξης.

Σήμερα το πρωί, με βάση το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr το δίλημμα αυτό λύθηκε και καθώς φαίνεται οι εξελίξεις παραμένουν πυκνές μέχρι και το Σαββατοκύριακο …όπου πιθανότατα θα αναδειχθεί το νέο αυτό πρόσωπο που φαίνεται ότι θα είναι κοινό, χωρίς καν να εξαντληθεί το περιθώριο των 15 ημερών που είναι θεσπισμένο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα αυτά προέκυψαν σε πρωινή συνάντηση του Δημάρχου Δημήτρη Παπαστεργίου με τους αντιδημάρχους, προέδρους και δημοτικούς συμβούλους όπου και ανακοίνωσε επίσημα ότι δέχθηκε πρόταση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και φυσικά την αποδέχεται.

Διαβάστε επίσης:

Αντίστροφη μέτρηση για Κώστα Σκρέκα και Δημήτρη Παπαστεργίου

Δημήτρης Παπαστεργίου σε ρόλο Lord of The Ring!

Ράβονται τα νέα κουστούμια των (;) Τρικαλινών υπουργών…

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή