Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Αγοραστός αντιγράφει πρώην αντιδήμαρχο του Δήμου Τρικκαίων

Μετά τον πρώην αντιδήμαρχο Τρικκαίων που φέρνει βόλτες με γουοκ στα street food festivals της χώρας και μαγεύει κόσμο με τις εξωτικές του γεύσεις, ήρθε η σειρά του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού να δείξει τις μαγειρικές του ικανότητες.

Ο κ. Αγοραστός, στο περίπτερο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην 84ης ΔΕΘ, φόρεσε την «μπλε» ποδιά, έπιασε μια κουτάλα και άρχιζε να τυραννά… ένα τηγάνι, που ωστόσο παρέμεινε άγνωστο το τι περιείχε μέσα, αφού ο Περιφερειάρχης θέλησε να κρατήσει μυστική την συνταγή της …επιτυχίας, αναφέροντας μόνο ότι έβαλε ντοματίνια και καρότα και μετά από πίεση δήλωσε ότι τα …έσβησε όλα με τσίπουρο Τυρνάβου.

Πλήθος κόσμου που παρακολουθούσαν εκστασιασμένοι τον κ. Αγοραστό να κουνά το τηγάνι, τον άκουσαν να δηλώνει ότι «θα ξεκινήσει πρωινές εκπομπές» και ότι «η ψήφος περνάει από το στομάχι» σπεύδοντας να διευκρινήσει ότι «το λέω με άλλη έννοια».

Για την ιστορία, ο κ. Αγοραστός βρέθηκε στο περίπτερο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην 84η ΔΕΘ, όπου η Περιφέρεια Θεσσαλίας εκθέτει τα Θεσσαλικά προϊόντα.

Απολαύστε τον κ. Αγοραστό


Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή