Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Χρήστος Μιχαλάκης συνεχίζει τον δικό του δρόμο επιτυχίας στη θέση του…

Απέκλεισε τη μετάβαση στον Δήμο Τρικκαίων από τη θέση του αντιπεριφερειάρχη

Δεν θα μπορούσε να μην κληθεί να πει τη γνώμη του για τα σενάρια των τελευταίων ημερών περί υπουργοποίησης του Δημήτρη Παπαστεργίου ο Χρήστος Μιχαλάκης, ο οποίος συνεχίζει ως αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων μέχρι στιγμής αποκλείοντας οποιοδήποτε ενδεχόμενο να διεκδικήσει τον Δήμο Τρικκαίων.

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι δεν υπάρχει για εμένα κάτι άλλο εκτός από την Περιφέρεια και την επόμενη τετραετία με τον Κώστα Αγοραστό, δήλωσε σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο Χρηστος Μιχαλάκης:

«Είναι θετικό για την πόλη και τον Νομό μας, να υπάρχει Υπουργός στην επόμενη κυβέρνηση, είτε εξωκοινοβουλευτικός είτε όχι.

Ο,τι και να  γίνει όμως, ο Χρηστος Μιχαλάκης είναι στο τιμόνι της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων. Είναι τιμή για μένα, και συνεχίζω και προχωράω με τον Κώστα Αγοραστό για την επόμενη τετραετία.

Έχει γίνει πολύ έργο στην πόλη, έχει άξια στελέχη η δημοτική ομάδα του κ. Παπαστεργίου και ό,τι και να γίνει θα βρεθεί η συνέχεια. Δεν υπάρχει από μένα καμία πιθανότητα για τον Δήμο Τρικκαίων, είμαστε ένα με τον Κώστα Αγοραστό.

Θα είναι πολύ τιμητικό πάντως για το Νομό μας, να έχουμε τρεις βουλευτές και έναν Υπουργό».

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή