Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Χρήστος Μπάτζιος για την επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ

Η σοκαριστική ήττα, η λάθος «γραμμή» από το κόμμα αλλά και οι ευθύνες της Νομαρχιακής Επιτροπής

Για ήττα-σοκ έκανε λόγο μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο αναπληρωτής γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μπάτζιος, υποστηρίζοντας πως είναι επείγουσα ανάγκη να προβούν στην αποτίμηση του χαμηλού ποσοστού που έλαβαν:

«Δεν είχαμε μια καθαρή πειστική απάντηση στον κόσμο, που ενώ είναι δυσκολεμένος οικονομικά, πέρασε λανθασμένα ένα μήνυμα από εμάς ότι με Μητσοτάκη περνάει άσχημα αλλά και με εμάς υπήρχε ασάφεια για τυχόν συνεργασίες στην πρώτη κάλπη.

Ο στόχος μας είναι, αφού έχουμε υποστεί αυτό το σοκ της ήττας, να κάνουμε απολογισμό και να δούμε την επόμενη μέρα. Το μερίδιο ευθύνης μας σαν Νομαρχιακή οργάνωση, αλλά και το προσωπικό μου μερίδιο, είναι μετρήσιμο και συγκεκριμένο. Περιμένω όμως και την κριτική των συντρόφων μου, αλλά μετά και τις ερχόμενες εκλογές. Εγώ πχ ίσως έκανα λάθος γιατί δεν έτρεξα όσο ήθελα. Όμως φταίει και η γραμμή του κόμματος μας, την οποία εμείς εκτελούσαμε.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα εμείς εδώ, είναι να τρέξουμε όλοι μας ώστε να κρατήσουμε την έδρα στο Νομό. Κινδυνεύουμε ακόμα και να την πάρει η ΝΔ αν δεν ανεβάσουμε τα ποσοστά μας, είναι πιθανό το 4-0 και να μην πάρουμε ούτε εμείς την έδρα ούτε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Οι πρώην βουλευτές μας, σαν την Παναγιώτα Δριτσέλη και το Χρήστο Σιμορέλη, υπέστησαν και τη μεγαλύτερη φθορά ψήφων. Είναι κομμάτι των 8 χιλιάδων ανθρώπων που απογοητευμένοι άφησαν τον ΣΥΡΙΖΑ, στον δικό μας Νομό. Η Μαρίνα Κοντοτόλη με το φρέσκο της παρουσίας της, πήρε ψήφους που δεν θα έρχονταν στο κόμμα αλλιώς, πήρε την πρωτιά, και συγχαρητήρια γι αυτό».

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή