Ο Μαράβας ψάχνει τον κάτοχο… ανεμολογικού ιστού που ξεφύτρωσε ξαφνικά στο Ροπωτό

Ανεμολογικός ιστός ξεφύτρωσε ξαφνικά στο Ροπωτό, και έχει αναστατώσει τον Δήμο Πύλης, διότι ουδείς γνωρίζει ποιος είναι ο κάτοχος του.

Επιστολή απάντηση, σχετικά με τις κατηγορίες που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο για την ύπαρξη ανεμολογικού ιστού, στους πρόποδες της Καραβούλας πάνω από τη θέση «φλόρια» της Παλαιοκαρυάς (αυχένας πάνω από τη θέση «μαντρί») έστειλε στα ΜΜΕ ο αντιδήμαρχος Πύλης Βησσαρίων Τζάνης.

«Αγαπητοί συνδημότες,

Υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι, εκλεγμένοι μάλιστα, οι οποίοι θεωρούν ότι όλα γύρω τους λειτουργούν με κανόνες λογικής σήψης.

Ίσως αυτό έχουν μάθει να κάνουν αυτοί στην καθημερινότητά τους, στην δουλειά τους, στην ζωή τους.

Άνθρωποι που νομίζουν ότι ο κόσμος τους ήταν και είναι επίπεδος.

Άνθρωποι που πιστεύουν ότι η ευαισθησία είναι μόνο δικό τους προτέρημα.

Άνθρωποι που φορούν τον μανδύα του «κήνσορα» και διδάσκουν ήθος.

Αυτό λέγεται «Φαρισαϊσμός».

Μοναδικός στόχος τους είναι χρησιμοποιώντας την τακτική του ναζιστή Γκαίμπελς (πες, πες κάτι θα μείνει) να συκοφαντήσουν τη δημοτική αρχή.

Στη συνέχεια αναπαράγουν αυτά τα ψεύδη στα κοινωνικά δίκτυα και ο ένας θαυμάζει τα δημοσιεύματα και τις πολιτικές ανοησίες του άλλου.

Εξηγούμαι:

Σαν Δημοτική Αρχή έχουμε ξεκάθαρη θέση για την μη εγκατάσταση και λειτουργία Αιολικών Πάρκων στα όμορφα και παρθένα βουνά μας.

Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να μας υποχρεώσει να αποδεχθούμε την καταστροφή της πανίδας και της χλωρίδας του τόπου μας, της ιστορίας και της πολιτιστικής κληρονομιάς μας.

Ως Δημοτική Αρχή δεν είχαμε καμία ενημέρωση, δεν έχουμε κανένα έγγραφο, ούτε από Εταιρία ούτε από άλλη Υπηρεσία του Ελληνικού Κράτους,  που να μας γνωστοποιεί την εγκατάσταση Ανεμολογικού Ιστού στην Κοινότητα Παλαιοκαρυάς σε δασική έκταση.

Δεν υπογράψαμε, ούτε συνυπογράψαμε σαν Δήμος καμία απόφαση για το εν λόγω θέμα.

Μόλις διαπιστώσαμε το συγκεκριμένο γεγονός, ΑΜΕΣΑ, εμείς κάναμε έγγραφο στο Δασαρχείο Τρικάλων, ζητώντας τόσο την ενημέρωση όσο και την απομάκρυνση των υλικών που μεταφέρθηκαν και τοποθετήθηκαν εκεί.

Δεν έχουμε πάρει ακόμη την απάντηση του Δασαρχείου.

Με ελαφρότητα ο καταγγέλλων λέει ότι:

Σε τηλεφωνική συνομιλία μαζί μου, εγώ ο ίδιος του είπα ότι εδώ και καιρό υπάρχει έγγραφο στον Δήμο της Εταιρίας και ότι το αποκρύψαμε.

Μέγα ψεύδος.

Ούτε συνομίλησα ποτέ με τον εν λόγω κύριο, ούτε υπάρχει έγγραφο στον Δήμο Πύλης σχετικό με την υπόθεση.

Λυπάμαι πολύ.

Οι συκοφαντικοί ισχυρισμοί προς το πρόσωπό μου, οι  αναπόδεικτοι υπαινιγμοί και κατηγορίες στο άτομο μου, παρά το γεγονός ότι είμαι απέναντι σε τακτικές ποινικοποίησης της πολιτικής ζωής της τοπικής κοινωνίας, αυτή την φορά κρατώ το δικαίωμα της υπεράσπισης μου ενώπιον κάθε αρμόδιου δικαστηρίου.

Κλείνοντας:

Σαν Δημοτική Αρχή ορκιστήκαμε και υπηρετούμε το Νόμο. Συνειδητά και υπεύθυνα. Αυτό οφείλουμε να κάνουμε, αυτό κάναμε και αυτό θα κάνουμε.

Έχουμε ευθύνη απέναντι στους Δημότες μας, στην υπεράσπιση του «σήμερα» και του «αύριο».

Για τις γενιές που έρχονται.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ το 2021.

ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΛΗΣ
ΤΖΑΝΗΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ»

 ©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή