Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο ΟΠΟΠ στον 14ο Ημιμαραθώνιο: “Τελικά είναι σπουδαίο πράγμα ο εθελοντισμός”

Θα θέλαμε να μοιραστούμε την εμπειρία μας ως εθελόντριες στον 14ο ημιμαραθώνιο Καλαμπάκας-Τρικάλων. Ταξιδέψαμε οικογενειακώς για αυτόν τον αγώνα από την Ελευσίνα. Ο πατέρας μας έλαβε μέρος στα 21χλμ, και η μητέρα μας με τον αδερφό μας στα 5χλμ. Μας δόθηκε η ευκαιρία να βρισκόμαστε στο 5ο χλμ Καλαμπάκας-Τρικάλων μαζί με μέλη του Ο.Π.Ο.Π. για να βοηθήσουμε την διοργάνωση.

Συγκεκριμένα, η δουλειά μας ήταν να μοιράζουμε νερά και να εμψυχώνουμε τους δρομείς. Η αλήθεια είναι πως περιμέναμε πως και πως αυτό το ταξίδι για να δούμε τους φίλους μας και να περάσουμε ένα υπέροχο τριήμερο.
Όταν μας πρότειναν να γίνουμε εθελοντές, τα συναισθήματά μας ήταν ανάμεικτα. Και ήρθε ξημέρωμα της Κυριακής και η πρώτη δυσκολία…….πολύ πρωινό ξύπνημα…….δεύτερη δυσκολία……..πολύ κρύο…….τρίτη δυσκολία…….πολλές ώρες όρθιοι …….. μπορεί να υπήρξαν και άλλες δυσκολίες, αλλά όλες αυτές οι δυσκολίες δεν ήταν τίποτα μπροστά στο συναίσθημα της συνεισφοράς και της αλληλεγγύης!!!

Τι να σας πρωτογράψουμε, την απέραντη χαρά μας που έστω με ένα μπουκάλι νερό και ένα μεγάλο χειροκρότημα ενθαρρύναμε τους δρομείς να συνεχίσουν στον δύσκολο αγώνα τους! Την γλυκιά μας προσμονή να δούμε και τον πατέρα μας και να τον καμαρώσουμε. Την αγωνία μας να δούμε ανάμεσα σε χιλιάδες δρομείς το φαβορί από το χωριό του πατέρα μας…που βγήκε τελικά 3ος!!! και καθώς ενθαρρύναμε και τον τελευταίο τελευταίο δρομέα, να προλάβουμε να μαζέψουμε τα πάντα στο σταθμό και να τρέχουμε με το αυτοκίνητο να συνεχίζουμε να τους εμψυχώνουμε!

Αυτό που ζήσαμε ήταν τόσο σπουδαίο και μοναδικό, και ας πάγωσαν τα χέρια μας και ας χάσαμε το πρωινό Κυριακάτικο ύπνο.

Ευχαριστούμε τόσο πολύ …Ο.Π.Ο.Π….. για την ευκαιρία που μας έδωσες να γίνουμε εθελόντριες! Σίγουρα από εδώ και στο εξής ο εθελοντισμός θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας!!!

Ευμορφίλη – Ειρήνη Κ. και Δήμητρα Κ.

Ο Ο.Π.Ο.Π. από την πλευρά του συγχαίρει όλους τους εθελοντές για την ανιδιοτελή προσφορά τους και στην συνέχεια όλα τα μέλη ,φίλους και συμπολίτες μας που πήρανε μέρος στους αγώνες.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους και ιδιαίτερα στους φίλους μας διοργανωτές του συλλόγου δρομέων Τρικάλων!!!

Αποτελέσματα Ημιμαραθωνίου Ο.Π.Ο.Π.

1:27:39 Σχορτσιανίτης Αλέξανδρος
1:29:23 Μπαμπατσιάς Κων/νος
1:56:29 Πατούκας Δημήτρης
2:07:10 Μπαμπατσιάς Δημήτρης

Αποτελέσματα 5χλμ

28:13 Πατέρα Βασιλική
33:05 Θάνου Αλεξάνδρα
34:15 Τσέργα Κασσιανή
34:15 Παναγιώτης Μανώλης
35:35 Σταφυλά Δήμητρα
41:12 Παιδοκούκη Γεωργία
45:59 Πατσιούρα Σοφία

Επίσης έτρεξαν στον αγώνα του 1km οι : Αριάδνη Τσιγκαρίδα & Φώτης Χαντζιάρας

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή