Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ο Τσέχοφ και ο Χρόνος σε μια ακόμη σημαντική παράσταση του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων

Μια ακόμη σημαντική και αξιοσημείωτη παράσταση απολαμβάνουν οι τρικαλινοί και οι τρικαλινές λάτρεις του θεάτρου για ένα τριήμερο.

Και μάλιστα της σκηνής Νέων της Θεατρικής Σκηνής Νέων του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων, που για μια ακόμη χρονιά παρουσίασε μια σύνθεση έργων με κωμωδίες του μεγάλου Ρώσου θεατρικού συγγραφέα, τον “Ταξιδιώτη του Χρόνου”.

Ο χρόνος, ως αφηγητής και κεντρικό “πρόσωπο” εστιάζει σε καταστάσεις της εποχής (19ος αιώνας), με εναλλαγές ρόλων για τους /τις ηθοποιούς και φανερή την κωμική τους αποτύπωση.

Τη σύνθεση  των κωμωδιών του Άντον Τσέχωφ “Πρόταση σε γάμο” και “Αρκούδα”, έκανε η ηθοποιός και σκηνοθέτιδα του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων κ. Γωγώ Κατσιανάκου. Η ίδια  στον χαιρετισμό της ευχαρίστησε όλους και όλες, που συνέβαλαν στην υλοποίηση και αυτής της παράστασης. Η δε πρόεδρος του Δημοτικού Θεάτρου Γεωργία Κοτρώνη, εξέφρασε τη χαρά της για μια ακόμη σημαντική συμβολή του οργανισμού στη θεατρική Παιδεία στον Δήμο Τρικκαίων.

Οι παραστάσεις συνεχίζονται το Σάββατο και την Κυριακή 13 και 14 Μαΐου 2023, στις 21:30, στον Δημοτικό Κινηματογράφο του Μύλου Ματσόπουλου.

Οι συντελεστές

Σκηνοθεσία: Γωγώ Κατσιανάκου

Ενδυματολόγος-Σκηνογράφος: Μαρία Τάχου-Κατσιάβα

βοηθός Σκηνοθέτη: Βούλα Θεοδοσίου

Φωτογράφιση/βιντεοσκόπηση: Ευθύμης Λεβέντης,Τάσος Τσιντζιλώνης

Σχεδιασμός Αφίσας: Γιώργος Μακρής

Φωτισμός: Νίκος Κουνάβας

Θερμές ευχαριστίες στον Άρη Κατσιανάκο και στη Θάλεια Κωνσταντάκου για τα κείμενα που ακούγονται στην εισαγωγή, στο ενδιάμεσο και στον επίλογο της παράστασης.

Τιμή εισιτηρίου 5€.

Συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά:

Αλεξίου Ηλίας, Αναγνωστόπουλος Γιώργος, Γιαννούλη Λιάνα, Ευθυμίου Ελισάβετ, Ζήμου Ελένη, Καρέγλης Δημήτρης, Κοκόρα Μαρία, Κύργια Χριστιάνα, Κωνσταντάκου Θάλεια, Μαλέκα Βάσω, Μπαντή Μαρία, Ποδάρα Λουκία, Σπύρου Δήμητρα, Τασίκα Γεωργία, Τσετης Αχιλλέας, Τσιούνης Γιώργος, Τυρογιάννης Ευάγγελος, Φαγκρίδα Βίκυ, Χλωρού Βασιλική, Χλωρού Ευτυχία, Χονδρός Κωνσταντίνος.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή