Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Οι ενέργειες του Κώστα Σκρέκα για το Αστυνομικό Μέγαρο Τρικάλων

Ρύθμισε τις πολεοδομικές εκκρεμότητες που άνοιξαν το δρόμο

Τακτοποιήθηκαν οι πολεοδομικές εκκρεμότητες η επίλυση των οποίων αποτελούσε προϋπόθεση για την υλοποίηση ενός σημαντικού έργου για τους αστυνομικούς και τις υπηρεσίες που προσφέρουν στον Τρικαλινό πολίτη

Ένα πάγιο αίτημα των Αστυνομικών Υπαλλήλων αλλά και ευρύτερα της τοπικής κοινωνίας που είναι η ανέγερση Αστυνομικού Μεγάρου στα Τρίκαλα, για τη στέγαση των υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης, υλοποιείται μετά από ενέργειες του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα, για τη ρύθμιση των πολεοδομικών ζητημάτων που εμπόδιζαν την υλοποίηση του έργου σε οικόπεδο που δώρισε ο Δήμος Τρικκαίων γι’ αυτό ακριβώς το σκοπό, στο Ριζαριό.

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Σκρέκας, ενήργησε ώστε να συμπεριληφθεί σε Νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης, άρθρο και συγκεκριμένα το άρθρο 135, παράγραφος 2, με το οποίο τακτοποιούνται οι πολεοδομικές εκκρεμότητες στο οικόπεδο έκτασης 5 στρεμμάτων, στο Ριζαριό, για την ανέγερση του Αστυνομικού Μεγάρου Τρικάλων.

Ο κ. Σκρέκας είχε την ευκαιρία να ενημερώσει την αντιπροσωπεία των Αστυνομικών Υπαλλήλων αποτελούμενη από τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων κ. Γιάννη Αναγνώστου, τον Αντιπρόεδρο κ. Αριστοτέλη Σιακαβάρα και τον Αστυνομικό και Πρόεδρο της Αστικής Ανάπτυξης κ. Γιώργο Ζιώγα που τον επισκέφθηκε την περασμένη εβδομάδα, στο γραφείο του , για την επικείμενη θετική εξέλιξη η οποία ανοίγει το δρόμο για την υλοποίηση του έργου προκειμένου να αντιμετωπιστεί μια σημαντική έλλειψη, τόσο για τους Αστυνομικούς Υπαλλήλους όσο και, κυρίως, για τις υπηρεσίες που οι ίδιοι προσφέρουν στους πολίτες.

Διαβάστε επίσης:

Επίσημο: Ανεγείρεται το νέο Αστυνομικό Μέγαρο στο Ριζαριό

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή