Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Οι νεφροπαθείς ζητούν χρήση φλεβοπροβολέα σε κάθε μονάδα αιμοκάθαρσης

Δείτε γιατί και πώς μπορείτε να τους βοηθήσετε

Μία εκστρατεία, για τη συγκέντρωση υπογραφών, με μοναδικό αίτημα, τη χρήση του φλεβοπροβολέα σε κάθε μονάδα αιμοκάθαρσης, δημόσια και ιδιωτική, αλλά και στα μεταμοσχευτικά κέντρα και στα μικροβιολογικά εργαστήρια έχουν ξεκινήσει ομάδες νεφροπαθών.  

Το www.nefropatheis gr η ομάδα στο facebook “Νεφροπαθείς και μεταμοσχευμένοι Ελλάδας”, το blog www.dwrea-zois gr και η ομάδα στο facebook “Δωρεά οργάνων Δώρο ζωής”, έχουν ξεκινήσει το εγχείρημα εδώ και μια εβδομάδα ελπίζοντας ότι μέσα από τη συλλογή υπογραφών θα κινητοποιηθεί η πολιτεία.

Ο φλεβοπροβολέας, είναι μία συσκευή σε μέγεθος ακουστικού σταθερού τηλεφώνου, που με την χρήση φωτός, προβάλει πάνω στο χέρι του ασθενή, το φλεβικό δίκτυο του σημείου ώστε η παρακέντηση στην αιμοκάθαρση αλλά και οι αιμοληψίες να γίνονται πολύ πιο εύκολα.

Αν αναλογιστεί κανείς ότι όσοι αναγκάζονται σε αιμοκάθαρση είναι αναγκασμένοι να κάνουν συχνές παρακεντήσεις για μια ολόκληρη ζωή, μπορεί να καταλάβει πόσο σημαντικό είναι μια τόσο απλή συσκευή κατά τις διαδικασίες.

ΕΔΩ μπορείτε με την υπογραφή σας να στηρίξετε το τόσο απλό αίτημα των συμπολιτών μας.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή