Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Οι ολιγάρχες θορυβούνται από το ΜέΡΑ25 και επιχειρούν να μας φιμώσουν

Το ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη καλεί όλους τους δημοκράτες, προοδευτικούς πολίτες, τους δημοσιογράφους που τιμούν ακόμα το ρόλο τους, τις δημοσιογραφικές και συντακτικές ενώσεις, σε αγώνα υπέρ της ελευθεροτυπίας, υπέρ της Δημοκρατίας, ενόψει του πολέμου που δεχόμαστε από τους ολιγάρχες, που νομίζουν ότι κρατάνε τα κλειδιά της χώρας, επειδή πρόθυμες κυβερνήσεις τους άφησαν να το πιστεύουν. Εμείς έχουμε ιερή υποχρέωση να μην τους αφήσουμε σε χλωρό κλαδί.

Η καταγγελία μας ενάντια στον ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού MEGA Μαρινάκη και τη διεύθυνση του καναλιού ότι δεν προσκαλούν εκπροσώπους του κόμματός μας στα τηλεοπτικά πάνελ δεν αφορά τους δημοσιογράφους των μέσων της ιδιοκτησίας του Μαρινάκη.

Απεναντίας προσπαθούμε να τους προστατέψουμε, γιατί όταν οι δημοσιογράφοι, όπως η κα Λυμπεράκη και ο κ. Μανιάτης, προσπαθούν να κάνουν καλά τη δουλειά τους, αλλά εργάζονται για έναν ολιγάρχη αδίστακτο και εχθρό της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, κάποιοι πρέπει να μιλήσουν υπέρ της Ελευθερίας του Τύπου.

Δεν είναι τυχαίο ότι η χώρας μας είναι στην 107η θέση στον κατάλογο των χωρών όσον αφορά την Ελευθεροτυπία. Για αυτόν ακριβώς το λόγο καλούμε τα υπόλοιπα κόμματα να πάρουν θέση και να στηρίξουν την ελεύθερη δημοσιογραφία, τους βασικούς κανόνες του κοινοβουλευτισμού, την εκλογική νομοθεσία όσον αφορά στην εκπροσώπηση των κομμάτων τουλάχιστον στην προεκλογική περίοδο .

Η μάχη με την ολιγαρχία χωρίς σύνορα είναι σκληρή και την περιμέναμε.

«Αγκαλιάζουμε» το μίσος του Μαρινάκη, αλλά γνωρίζουμε ότι δεν είναι μόνο αυτός που επιχειρεί να φιμώσει το «ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη». Είναι και ο  Αλαφούζος του ΣΚΑΪ που έχει μηνύσει το βουλευτή μας Κλέωνα Γρηγοριάδη, επειδή είπε την αλήθεια για τη μεταφορά του πετρελαίου του Πούτιν από τα τάνκερ τόσο του Αλαφούζου όσο και του Μαρινάκη, του Βαρδινογιάννη, του Λάτση, των υπολοίπων εφοπλιστών που έχουν την έδρα του στο city του Λονδίνου.

Ξέρουμε ότι οι ολιγάρχες και ειδικά όσοι από αυτούς διαθέτουν και τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης (και όχι ενημέρωσης), θα μας πολεμήσουν με όλα τα έννομα και άνομα μέσα. «Αγκαλιάζουμε» την εχθρότητά τους, αλλά έχουμε ιερή υποχρέωση ως ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη να καλέσουμε τους προοδευτικούς πολίτες να συμπαραταχθούν μαζί μας σε αυτόν τον αγώνα υπέρ των βασικών δημοκρατικών δικαιωμάτων  όλων μας .

Απέναντι στην ανοιχτή υπονόμευση της Δημοκρατίας οι δημοκράτες, οι δημοκράτισσες έχουμε ιερή υποχρέωση να συμπαραταχθούμε στον κοινό αγώνα ενάντια στις απολυταρχικές διαθέσεις των ολιγαρχών.

Προχωράμε το δρόμο για τη Ρήξη ενάντια στην ολιγαρχία χαρούμενοι ότι ενοχλούμε αυτούς που άνομα και παράνομα υπονομεύουν τη Δημοκρατία.

Δεν θα τους κάνουμε το χατίρι, ούτε να σωπάσουμε, ούτε να φοβηθούμε.

Θα συνεχίσουμε να τους λαχταρνάμε.

ΜέΡΑ 25 – ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή