Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το πελματογράφημα 

Αρθρογραφεί ο Ορθοπαιδικός Χειρουργός, Αθανάσιος Χρ. Κουτής 

✅ Τα ορθωτικά πέλματα είναι ορθοπαιδικές κατασκευές που εφαρμόζονται εσωτερικά των υποδημάτων για θεραπευτικούς σκοπούς.

▶️ Ο ρόλος των ορθωτικών πελμάτων είναι να σταθεροποιήσουν, να στηρίξουν και να διορθώσουν δυσμορφίες και παθολογικές καταστάσεις του άκρου πόδα, αλλά και ολόκληρης της κινητικής αλυσίδας των κάτω άκρων. Στις περισσότερες παθολογικές καταστάσεις του κάτω άκρου, ο πόνος είναι μηχανικής αιτιολογίας και οφείλεται στη μη φυσιολογική ευθυγράμμιση του κάτω άκρου.

☑️ Η χρήση των ορθωτικών πελμάτων επικεντρώνεται στα εμβιομηχανικά ελλείμματα του ασθενή παρέχοντας μια νέα μηχανική θέση στον άκρο πόδα, πιο λειτουργική για το κάτω άκρο, η οποία ανακουφίζει άμεσα από τον πόνο και εξυπηρετεί τις εξατομικευμένες ανάγκες του ασθενή.

🔷 Η εφαρμογή των ορθωτικών πελμάτων έρχεται να συμπληρώσει την αποκατάσταση μεγιστοποιώντας τα οφέλη από την εφαρμογή των παρεμβατικών θεραπειών.

🖊️ Τα ορθωτικά πέλματα του ιατρείου μας είναι απόλυτα εξατομικευμένα και διαμορφωμένα για τις ανάγκες του κάθε ασθενή. Είναι σε θέση να προσφέρουν πολλαπλές λύσεις, κατάλληλες για την αντιμετώπιση πολλών προβλημάτων.

🔍 Ενδεικτικά πεδία εφαρμογής των ορθωτικών πελμάτων είναι τα εξής:-Αθλητισμός

-Παιδιατρική
-Ορθοπεδική
-Ρευματολογία
-Νευρολογία
-Σακχαρώδης διαβήτης
-Καθημερινή ορθοστασία

⌛️ Η όλη διαδικασία διαρκεί 15 λεπτά και αποτελείται από 4 φάσεις

-Στατική μέτρηση
-Πολλαπλή δυναμική
-Δυναμική με βιντεοσκόπηση
-Λήψη αποτυπώματος πέλματος

📞Κλείστε τώρα το δικό σας ραντεβού στο 2431306127

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή