Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πάνω από 10 Τρικαλινοί και Καλαμπακιώτες στο τρένο – Φόβοι για τα χειρότερα

Στο Νοσοκομείο Τρικάλων νοσηλεύεται καλά στην υγεία της νεαρή – Συγκλονιστικές μαρτυρίες

Δεν έχει τελειωμό η τραγωδία που βιώνει η Θεσσαλία σήμερα με τα Τρίκαλα και την Καλαμπάκα να βρίσκονται δυστυχώς στην δραματική θέση να αγωνιούν για επιβάτες που επιβιβάστηκαν από την περιοχή με ανταπόκριση στον Παλαιοφάρσαλο στο τρένο Αθήνα- Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από τους ίδιους τους επιβαίνοντες κάποιοι εκ των οποίων διασώθηκαν, από Τρίκαλα επιβιβάστηκαν περίπου 10 άτομα ενώ ήδη υπήρχαν επιβάτες από Καλαμπάκα. Ανάμεσά τους μητέρα με καρότσι και νέα παιδιά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr φόβοι και αγωνία υπάρχουν για τρία νεαρά κορίτσια, δύο δίδυμες αδερφές και μια πρώτη τους ξαδέρφη, όμως η λίστα δεν τελειώνει εκεί δυστυχώς.

Να σημειωθεί ότι ήδη νοσηλεύεται ευτυχώς με ελαφρά τραύματα νεαρή κοπέλα στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, η οποία μαρτυρά τις δραματικές στιγμές που βίωσε μαζί με τους συνεπιβάτες της κατά τη σύγκρουση.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει κανένας τρόπος αυτή τη στιγμή να διασταυρωθούν επίσημα τα στοιχεία των επιβαινόντων από την περιοχή που αγνοούνται ή βρέθηκαν νεκροί.

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή