Μαγνησία

Πέντε συλλήψεις στο Βόλο για …φρουτάκια

8 Sep 2017

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων, εντοπίστηκε χθες το βράδυ στο Βόλο, κατάστημα – επιχείρηση παροχής υπηρεσιών διαδικτύου,  στο οποίο διεξαγόταν παράνομο τυχερό παίγνιο.

Συνελήφθησαν ένας 50χρονος, προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος και δύο υπάλληλοι του καταστήματος, μία 43χρονη και μία 27χρονη Ρουμάνα, διότι διαπιστώθηκε να διοργανώνουν μέσω «server», στον οποίο είχαν συνδεθεί 20 ηλεκτρονικοί υπολογιστές και 4 φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, το απαγορευμένο τυχερό παίγνιο «φρουτάκια», χωρίς την απαιτούμενη άδεια από την αρμόδια αρχή.

Κατά τον έλεγχο, συνελήφθησαν ακόμη επτά ημεδαποί, ηλικίας από 45 έως 75 ετών, οι οποίοι συμμετείχαν ως παίκτες στο απαγορευμένο τυχερό παίγνιο.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, ενώ η 24χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος, αναζητείται για να συλληφθεί για το ίδιο αδίκημα.

Οι προαναφερόμενοι ηλεκτρονικοί υπολογιστές κατασχέθηκαν.

 

Άδειος αυτοκινητόδρομος Ε65 στα Τρίκαλα με φόντο τα βουνά, καλοκαίρι 2025

Άδειασαν τα Τρίκαλα – Ο καύσωνας «σάρωσε» τους δρόμους

Πρωτόγνωρες εικόνες ερήμωσης στην πόλη και στον E65 – Όλοι… διακοπές ή σε δροσιά, μόνο ο υδράργυρος στους δρόμους …
Κινηματογραφική φωτογραφία τύπου νουάρ: Μια ξανθιά γυναίκα κάθεται σοβαρή σε τραπέζι καφετέριας, με φάκελο γεμάτο χαρτονομίσματα μπροστά της. Η ατμόσφαιρα είναι σκοτεινή, γεμάτη ένταση, με χαμηλό φωτισμό, δραματικές σκιές και θολό φόντο που ενισχύει την αίσθηση μυστικότητας και απειλής.

Όταν η “ανεξαρτησία” γίνεται εργαλείο εκβιασμού – Ποιος πραγματικά υπηρετεί την κοινωνία;

Ο ρόλος των τοπικών μέσων και η λεπτή γραμμή μεταξύ ενημέρωσης, επιρροής και συναλλαγής …
Αγιαμονιώτης ποταμός: Από τα μεγάλα όνειρα στις… ζούγκλες βλάστησης – Η πραγματική εικόνα του 2025

Αγιαμονιώτης ποταμός: Από τα μεγάλα όνειρα στις… ζούγκλες βλάστησης – Η πραγματική εικόνα του 2025

Πού σταματούν οι μακέτες και ξεκινά η εγκατάλειψη – Ο Αγιαμονιώτης δίπλα στο πιο ζωντανό στέκι των Τρικάλων …
Σύλληψη ιδιοκτήτη ενημερωτικής σελίδας και ραδιοφώνου στον Βόλο για εκβιασμό της Ζέτας Μακρή – Πώς στήθηκε η αστυνομική επιχείρηση

Σύλληψη ιδιοκτήτη ενημερωτικής σελίδας και ραδιοφώνου στον Βόλο για εκβιασμό της Ζέτας Μακρή – Πώς στήθηκε η αστυνομική επιχείρηση

Με προσημειωμένα χαρτονομίσματα και παγιδευμένους διαλόγους συνελήφθη επιχειρηματίας ΜΜΕ για εκβιασμό βουλευτή – Το χρονικό της υπόθεσης …
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.