Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Περιμένοντας το νέο ΠΑΣΟΚ…

Τι είπε για το αποτέλεσμα ο Γιώργος Οικονόμου για περιφερειακές και δημοτικές εκλογές

Το αποτέλεσμα της Κυριακής φαίνεται ότι συνεχίζει και θα συνεχίσει να απασχολεί τα μέλη του ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα που όμως δεν φαίνεται να αποχωρίζονται τις κακές συνήθειες να διχάζονται κυρίως στις ήττες.

Μία από αυτές και οι πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές για τον δήμο Τρικκαίων που φάνηκε χθες να ισοφαρίζεται όσον αφορά τους πανηγυρισμούς αλλά που δεν αρκούν για την επόμενη μέρα.

Χαρακτηριστική είναι κριτική του Γιώργου Οικονόμου μιλώντας στη Λέσχη 97,6 και ο οποίος συμμετείχε με ιδιαίτερη θερμότητα στους χθεσινούς κοινούς πανηγυρισμούς με τον ΣΥΡΙΖΑ…

«Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε, έχουμε ακόμα πολλές μάχες μπροστά μας αλλά ενωμένοι θα τις κερδίζουμε. Ήταν εμφανής η δυναμική του κ. Κουρέτα, πιστεύαμε ότι θα πάμε καλά, και ήρθε τελικά μια ισχυρή προοδευτική εντολή.

Το ότι στο Δήμο Τρικκαίων δεν τα πήγαμε καλά, είναι γιατί πέσαμε θύματα διαφόρων παλινωδιών και γεγονότων, τα οποία μας εξέτρεψαν του στόχου. Εγώ στο θέμα εκείνο πάντως δεν ρωτήθηκα όσο έπρεπε. Χάθηκε χρόνος, έγιναν όσα έγιναν με τον Αχιλλέα Οικονόμου, και δεν πήγε καλά.

Με τον ΣΥΡΙΖΑ είμαστε δυο διαφορετικά κόμματα, μην το συγχέουμε αυτό σε καμιά περίπτωση. Εγώ κάνω ξανά ένα κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΣΟΚ, να ξαναδούν τη σχέση τους με το νέο ΠΑΣΟΚ που έρχεται».

Διαβάστε επίσης:

Νίκη Κουρέτα: Η κοινωνία και πάλι προσπέρασε τις κομματικές διεργασίες

Οι άξονες στο όχημα του Δημήτρη Κουρέτα

Οι πρώτες δηλώσεις της Χρύσας Ντιντή (βίντεο)

Πανηγυρισμοί στο εκλογικό περίπτερο του Δημήτρη Κουρέτα στα Τρίκαλα (φωτό)

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή