Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πέθανε ο ηθοποιός Θάνος Μαρτίνος στα 84 του χρόνια

Σε ηλικία 84 ετών πέθανε ο ηθοποιός Θάνος Μαρτίνος, όπως έκανε γνωστό σε ανάρτησή του «Το σπίτι του ηθοποιού». Ο Θάνος Μαρτίνος αντιμετώπιζε εδώ και χρόνια σοβαρά κινητικά προβλήματα.

Το περασμένο Πάσχα ο Θάνος Μαρτίνος έζησε μία περιπέτεια, όταν στην προσπάθειά του να ανάψει το καντήλι στο σπίτι του στην Καλλιθέα, ξέσπασε φωτιά με συνέπεια να καταστραφεί ολοσχερώς η κατοικία του. Έκτοτε ο ηθοποιός έμενε στο «Σπίτι του ηθοποιού».

«Δυστυχώς έφυγε από κοντά μας και ο Θάνος Μαρτίνος… Απανωτά τα χτυπήματα για αγαπημένους συναδέλφους και ανθρώπους που ζήσαμε μαζί, γελάσαμε, ονειρευτήκαμε… Καλό σου ταξί Θάνο μου…», γράφει στην ανάρτησή του το «Σπίτι του Ηθοποιού».

Οι ταινίες…

Ο Θάνος Μαρτίνος έπαιξε σε περισσότερες από 50 ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1958 στην ταινία «Κέφι, γλέντι και φιγούρα» για να συνεχίσει σε μια σειρά από εμπορικές ταινίες. «Ο Ψευτοθόδωρος» το 1963, «Η χαρτοπαίχτρα» το 1964, «Δεσποινίς διευθυντής», «Φωνάζει ο κλέφτης», «Χωρίσαμε ένα δειλινό», «Ο τρελός τα ‘χει 400», είναι λίγες πολύ γνωστές από αυτές.

 

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή