Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πρόσβαση στο τηλεοπτικό σήμα σε Λιόπρασο και Παλαιόπυργο

Το Λιόπρασο και ο Παλαιόπυργος, είναι ακόμη δυο χωριά του Δήμου Τρικκαίων, που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής – Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης: «Πρόσβαση των μόνιμων κατοίκων των Περιοχών Εκτός Τηλεοπτικής Κάλυψης (ΠΕΤΚ) στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας».
 
Ως εκ τούτου, οι κάτοικοί τους, θα πρέπει,  μέχρι τις 19 Μαρτίου 2019 να υποβάλλουν στον Δήμο Τρικκαίων τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ώστε να πιστοποιηθεί η μονιμότητα της κατοικίας τους.  
 
• Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι: 
 
1. Αντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή άλλου επίσημου πιστοποιητικού ταυτοπροσωπίας (διαβατήριο, άδεια παραμονής κα.) 
2. Αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος του φορολογικού έτους 2017. 
3. Αντίγραφο λογαριασμού Δ.Ε.Κ.Ο. 
4. Αντίγραφου του λογαριασμού ηλεκτροδότησης της κύριας και μόνιμης κατοικίας του.
5. Αίτηση, το κείμενο της οποίας μπορεί κάποιος να «κατεβάσει» από την ιστοσελίδα του Δήμου Τρικκαίων (www.trikalacity.gr). 
 
Εφόσον ο Δήμος Τρικκαίων θα πιστοποιήσει  την ιδιότητα του αιτούντα ως μόνιμου κατοίκου των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης, η αίτησή του θα καταχωρηθεί στην ειδική ηλεκτρονική εφαρμογή για την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιδότησης. 
 
 Επισημαίνεται, ότι βάσει του παραπάνω προγράμματος, οι αιτούντες δεν παίρνουν  χρηματικό ποσό, ενώ, ο αυξημένος αριθμός πιστοποιημένων μόνιμων κατοίκων, αυξάνει ταυτόχρονα και τη δυνατότητα συμμετοχής τους στο πρόγραμμα.
 
Σημειώνεται, ακόμα, ότι η προθεσμία  υποβολής της αίτησης και των παραπάνω δικαιολογητικών,  αφορά και τους κατοίκους των χωριών Αρδάνι, Γοργογύρι, Περδικοράχη και Ράξα, που ήδη έχουν  ενταχθεί στο πρόγραμμα. 
 
Η αίτηση και όλα τα έγγραφα υποβάλλονται με κάθε δυνατό τρόπο (διά ζώσης, ταχυδρομικώς, μέσω fax ή μέσω e – mail) στο κοντινότερο ΚΕΠ ή στο ΚΕΠ του Δημαρχείου Τρικκαίων. 
 
Ο κάθε αιτών όμως, θα πρέπει  κατά την υποβολή των δικαιολογητικών, να δηλώσει, ποια εταιρεία επιθυμεί για να λάβει τηλεοπτική πρόσβαση: COSMOTE TV (με το πακέτο υπηρεσιών "COSMOTE TV PACK") ή DIGEA  (με το πακέτο υπηρεσιών "DIGEA PACK").
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή