Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πρωταθλήτρια ομαδικού παίδων κορασίδων για το 2019 η ΣΚΑ. ΚΙ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Μεγάλη επιτυχία για τη ΣΚΑ. ΚΙ. Τρικάλων η σημερινή κατάκτηση της 1ης θέσης στο ομαδικό πρωτάθλημα παίδων· κορασίδων Θεσσαλίας για το 2019!

Στις αναπτυξιακές, όπως ονομάζονται, σκακιέρες, με παιδιά γεννημένα από το 2003 και μετά, η αρκετά ανανεωμένη ομάδα μας, έκανε πολύ καλές εμφανίσεις και κατόρθωσε να υποσκελίσει τις παραδοσιακές δυνάμεις του θεσσαλικού Σκακιού, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Όλες οι αναμετρήσεις ήταν οριακές, με την ΣΚΑ. ΚΙ να πετυχαίνει 3 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και να πετυχαίνει κάτι που πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, φαινόταν ακατόρθωτο!

Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα ήταν :

Γ. Σ. Φαρσάλων – ΣΚΑ. ΚΙ. Τρικάλων 2,5·3,5
ΣΚΑ.ΚΙ. Τρικάλων – Σ.Σ. Λάρισας 3,5·2,5
Σ.Ε. Βόλου – ΣΚΑ.ΚΙ. Τρικάλων 2·3

Οι αθλητές της ομάδας μας έδειξαν πολύ μαχητικό πνεύμα και δε φοβήθηκαν τους πολύ καλούς παίκτες των αντιπάλων ομάδων. Κέρδισαν έτσι το δικαίωμα να συμμετάσχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη από 28/11 έως 1/12, με 6 αναμετρήσεις και συνολικά 20 ομάδες από όλη την Ελλάδα.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, στις υπόλοιπες ομάδες για τους καλούς αγώνες που έδωσαν  στο ΣΣ Λάρισας για τη πολύ καλή διοργάνωση  και στους υπεύθυνους της τοπικής επιτροπής που “έτρεξαν” τη διοργάνωση άψογα.

Για την ιστορία, οι σκακιστές που πέτυχαν αυτό τον “άθλο” και πήραν το 1ο κύπελλο του συλλόγου μας ήταν οι παρακάτω:

Πασχάλης Γεώργιος
Τοζάρου Ιφιγένεια
Καρανάσιος Δημοσθένης
Μιχάλης Χρήστος
Καραγεώργος Αθανάσιος
Καραγεώργου Παναγιώτα
Σιακαβάρας Κωνσταντίνος
Συγχαρητήρια και στους προπονητές του συλλόγου, κ. Βαλόγιάννης Αθαν και Τσιάρα Φώτη.

Παιδιά, μας κάνατε υπερήφανους!

Τα αποτελέσματα όλων των αγώνων ανά σκακιέρα στον παρακάτω σύνδεσμο. http://chess-results.com/tnr475905.aspx?lan=19

Ο σύλλογός μας ,καλεί όλα τα παιδιά ,να δοκιμάσουν να γνωρίσουν το σκάκι, είτε ως ψυχαγωγία είτε ως άθλημα ,αρχής γενομένης από αυτή την Κυριακή 20 Οκτωβρίου ,στους μαθητικούς αγώνες σκακιού του Ν.Τρικάλων ,στο 4ο ΓΕΛ Τρικάλων,για όλες τις τάξεις, από νήπια μέχρι και Λύκειο.

Όσοι θέλουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο [email protected] μέχρι και το Σάββατο 19/10 ,ενώ θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο των αγώνων στις 10.π.μ. Η προκήρυξη των αγώνων στο www.skakitrikalon.blogspot.com

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή