Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Χρήστου Μιχαλάκη

Βρισκόμαστε μπροστά στη αυγή μιας νέας χρονιάς, γεμάτοι προσδοκίες, όνειρα και ευχές, πως ο νέος χρόνος φέρνει μαζί του, ένα καλύτερο, πιο ελπιδοφόρο, αύριο.

Παρά τις δυσκολίες, όλα τα προηγούμενα χρόνια, γίναμε πιο δυνατοί. Και είμαι βέβαιος, πως μια κοινωνία που δεν δείλιασε ποτέ στα δύσκολα, μόνο μπροστά μπορεί να κοιτάζει.

Αφήνουμε πίσω μας μία χρονιά γεμάτη προκλήσεις. Αλλά και μία χρονιά που καταφέραμε πολλά, που δημιουργήσαμε ένα καλύτερο μονοπάτι για το μέλλον που οραματιζόμαστε για τον τόπο μας.

Τώρα βρισκόμαστε στο κατώφλι ενός νέου έτους και ως Περιφέρεια Θεσσαλίας και Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, είμαστε πανέτοιμοι να οδηγήσουμε τη Θεσσαλία και τα Τρίκαλα, ακόμη πιο μπροστά, ακόμη πιο γρήγορα. Με σωστό προγραμματισμό, δημιουργούμε το αύριο που θέλουμε για τα παιδιά μας.

Εύχομαι σε όλες και σε όλους, Υγεία, Ευτυχία και Ευημερία. Να είναι το 2023 μία χρονιά Ειρήνης και Δημιουργίας, μια χρονιά όπου η Αλληλεγγύη και το φως που κρύβει ο καθένας από εμάς μέσα του, θα μας δείξει τον δρόμο.

Καλή Χρονιά

Ευτυχισμένο το 2023

Χρήστος Μιχαλάκης

Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή